News

Black Friday la eMAG. Care sunt cele mai mari reduceri în 2020

12.11.2020 | 19:39
Black Friday la eMAG Care sunt cele mai mari reduceri in 2020
ADVERTISEMENT

Începe numărătoarea inversă pentru Black Friday 2020, iar platformele comercianților sunt pregătite pentru frenezia generată de acest eveniment. Poate cele mai așteptate oferte sunt cele de la eMAG.

Compania eMAG estimează că această ediție de Black Friday va aduce comenzi în valoare de 585 de milioane de lei, cu 17% mai numeroase decât în anul precedent, acest lucru s-a întâmplat și pentru promovarea intensă a cumpărărurilor online în această perioadă. eMAG o să pună la dispoziția cumpărătorilor peste 4 milioane de produse cu reduceri totale de 300 de milioane de lei.

ADVERTISEMENT

În plus, din cauza pandemiei, oamenii au făcut mai puține cheltuieli, au renunțat la vacanțe și deplasări costisitoare și au tendința să investească mai mult în confort și tehnologie.

Black Friday la eMAG. Reducerile care ne așteaptă anul acesta

”Potrivit unui studiu realizat în această lună, 54% dintre românii cu vârsta între 18-65 ani intenționează să facă cumpărături în această ediție de Black Friday, în creștere cu 8% față de anul trecut. Veniturile totale nu au avut foarte mult de suferit în urma măsurilor luate de autorități, chiar dacă activitatea oamenilor a fost afectată de pandemie. Cheltuielile au fost mai mici, oamenii au renunțat la deplasări, concedii, ieșiri în oraș. Venitul disponibil a crescut, fapt relevat și de creșterea față de anul trecut a depozitelor populației la bănci”, se arată într-un comunicat al companiei.

ADVERTISEMENT

Cumpărăturile online au crescut considerabil în timpul pandemiei și sunt în continuă ascensiune, în acest fel, comercianții au așteptări mari pentru acestă ediție de Black Friday. „Anul acesta oamenii vor să investească mai mult în confort şi tehnologie, în contextul generat de pandemie, şi am construit o oferta diversă cu milioane de produse.

Ne pregătim de un an, timp în care am lucrat cu furnizorii şi partenerii noştri, firmele de curierat s-au pregătit şi ele intens pentru a avea o zi de sărbătoare în care le oferim clienţilor cele mai mari reduceri din an”, a declarat Tudor Manea, director general eMAG.

ADVERTISEMENT

eMAG a extins rețeaua easybox, aceasta a ajuns în prezent la peste 850 de unități, de peste trei ori mai mult față de ediția anterioară de Black Friday. Compania se așteaptă ca un sfert dintre comenzi să fie livrate în easybox.

Black Friday la eMAG. Reduceri la telefoanele mobile, televizoare li produse IT

Compania eMAG anunță reduceri considerabile la telefoanele mobile, cuprinse între 30% – 67%. Stocurile pentru Black Friday-ul de anul acesta însumează 130.000 de smartphone-uri.

ADVERTISEMENT

În privința laptopurilor, eMAG anunță reduceri care ajung până la 46%. Stocurile pe care compania le are disponibile numără 40.000 de produse IT.

Și televizoarele vor beneficia de reduceri însemnate de la 28% – 35%, iar numărul acestor aparate este de 75.000.

Black Friday la eMAG. Reduceri la electrocasnice mari și mici

Numărul de electorcasnice mici pe care compania le are în depozit pentru ediția acesta de Black Friday este de 220.000, iar reducerile pot depăși 50%.

Și electrocasnicele mari vor fi reduse considerabil, iar numărul de produse disponibile este de 40.000.

 Black Friday la eMAG. Reduceri articole şi echipament sportiv, produse pentru casă şi grădină și produse de protecţie şi echipamente medicale

Vor fi reduceri consistente și la aceste produse, iar stocurile pe care compania de are sunt consistente: 500.000 de produse pentru casă şi grădină, 100.000 de articole şi echipament sportiv, 100.000 produse de protecţie şi echipamente medicale.

Depozitele companiei vor mai adăposti 400.000 de articole fashion, 200.000 de parfumuri și cosmetice, 500.000 de jocuri și jucării, 50.000 de sticle de whisky, vin și alte băuturi alcoolice și 10 tone de cafea.

Totodată, eMAG a anunțat și o ofertă a serviciului de livrare la domiciliu, aceasta constă în plata sumei de 99 de lei pentru o perioadă de 18 luni, față de doar 12 luni, cum era până acum.

Produse speciale:

Compania eMag va mai pune la dispoziția clienților: „teste Real Time PCR la 199 lei, cu reducere de aproape 50%; beneficiul de transport gratuit pentru membrii Genius va fi extins doar în ziua de Black Friday de la 250.000 produse la toate cele 7 milioane de produse, inclusiv ofertele Marketplace; peste 200 de mașini și moto, cea mai extinsă ofertă din toți cei 10 ani de Black Friday; cea mai mare reducere, de 34.000 euro la un BMW 840d XDrive Gran Coupe; închiriere de rulote, mașini, servicii taxi și car-sharing; abonamente de telefonie; servicii medicale; cafea de la Starbucks; monede și lingouri de aur; ceasuri și bijuterii de lux.”

 

ADVERTISEMENT
Tags: