ADVERTISEMENT
Hotnews

Apare BLACKBERRY VENICE cu Android! Află cînd va fi LANSAT!

Primul telefon cu Android de la BlackBerry va fi lansat în noiembrie. Spre deosebire de alte telefoane cu care ai fost obişnuit până acum, acesta are şi ecran tactil, şi tastatura iconică...
Autor: Ionuţ Cataramă | 20.08.2015 | 08:25
Apare BLACKBERRY VENICE cu Android! Află cînd va fi LANSAT!

Primul telefon cu Android de la BlackBerry va fi lansat în noiembrie. Spre deosebire de alte telefoane cu care ai fost obişnuit până acum, acesta are şi ecran tactil, şi tastatura iconică BlackBerry.

ADVERTISEMENT

BlackBerry Venice cu Android a apărut ca un zvon, apoi a venit prima poză neoficială şi mai nou o “certitudine” privind perioada de lansare. Acest smartphone seamănă cu Dell Venue Pro, un smartphone lansat în urmă cu câţiva ani cu Windows Phone.

Dacă până acum BlackBerry n-a folosit decât sistemul său de operare şi serviciile sale, acest pas spre Android, dacă se materializează, reprezintă atât o măsură disperată de salvare, cât şi unica soluţie pentru revenire. Din informaţiile de până acum, BlackBerry Venice va avea un ecran QHD cu o diagonală de 5,4 inci care va ascunde sub el tastatura. Procesorul va fi, din câte se pare, un Qualcomm Snapdragon 808 tactat la 1,8GHz, iar memoria RAM va fi de 3GB RAM.

Evan Blass, una dintre cele mai bune surse de informaţii neoficiale, susţine că în noiembrie Venice va fi disponibil în reţeaua operatorilor din SUA, la AT&T, Verizon, T-Mobile şi Sprint. El a furnizat şi două imagini noi. Una cu telefonul, cu tastatura scoasă de sub ecran, şi una cu informaţii despre interfaţă, BlackBerry Hub (meniul cu notificări al BlackBerry) şi Play Store şi YouTube. Din câte se pare, BlackBerry trece la Android, dar nu renunţă la unele dintre serviciile şi soluţiile sale de administrare a notificărilor.

ADVERTISEMENT

Sursa: playtech.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT