Life

Blake Lively și Ryan Reynolds, părinți pentru a patra oară. Actrița și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă

Blake Lively și Ryan Reynolds se pregătesc să devină părinți pentru a patra oară. Actrița și-a arătat cu mândrie burtica de gravidă.
17.09.2022 | 22:49
Blake Lively si Ryan Reynolds parinti pentru a patra oara Actrita sia etalat cu mandrie burtica de gravida
Blake Lively este însărcinată cu al patrulea copil. Foto: colaj Fanatik/ Hepta
ADVERTISEMENT

Surpriză în showbizul internațional. Blake Lively și-a arătat cu mândrie burtica de gravidă la ultima sa apariție, anunțând, astfel, că ea și Ryan Reynolds urmează să-și mărească familia. Cei doi mai au acasă trei copii, cel mai mare dintre aceștia având 7 ani.

Blake Lively și Ryan Reynolds se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Actrița este însărcinată

Blake Lively, actrița care anul acesta a făcut furori la Met Gala cu rochia sa inspirată de Statuia Libertății, este însărcinată pentru a patra oară.

ADVERTISEMENT

Sarcina este deja un avansată, iar actrița a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când și-a etalat burtica de gravidă la cel mai recent eveniment la care a participat.

Pe 15 septembrie a avut loc Summit-ul Forbes dedicat femeilor de afaceri din New York, iar Blake a ales să poarte o rochie aurie, mulată pe corp și plină de paiete, care i-a scos în evidență nouă siluetă.

ADVERTISEMENT

Viitoarea mămică a zâmbit larg în fața aparatelor de fotografiat, ținând mâna în partea de jos a abdomenului. Starul internațional și Ryan Reynolds, cu care este căsătorită de 10 ani, mai au împreună trei copii.

Blake Lively a devenit pentru prima dată mamă în urmă cu 7 ani, atunci când a venit pe lume James. Apoi au urmat Inez, în vârstă de 5 ani și Betty, cel mai mic membru al familiei, care are 2 ani.

ADVERTISEMENT

Blake și Reynolds sunt unul dintre cele mai iubite și admirate cupluri din showbizul internațional. Aceștia glumesc adesea unul pe seama celuilalt, spre amuzamentul celor care îi îndrăgesc.

Când vine vorba de viața de părinți, actorul a declarat într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni că motivul pentru a pus pentru o vreme cariera pe pauză este că vrea să petreacă mai mult timp cu copiii săi și nu vrea să lipsească din viața lor în momentele importante.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mare lucru pentru mine este că nu vreau să ratez acest timp petrecut cu copiii mei”, a declarat Ryan Reynolds citat de People. 

ADVERTISEMENT