Fotbal intern

Steaua – Partizan. Dat afară pentru BLAT cu Ludogoreţ în LIGĂ!

Partizan Belgrad va înfrunta Steaua în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, partidă care ar fi putut să se joace şi anul trecut, dacă sîrbii nu erau eliminaţi de Ludogoreţ....
22.07.2015 | 23:22
Steaua  Partizan Dat afara pentru BLAT cu Ludogoret in LIGA

Partizan Belgrad va înfrunta Steaua în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, partidă care ar fi putut să se joace şi anul trecut, dacă sîrbii nu erau eliminaţi de Ludogoreţ.

STEAUA! COŞMARUL STELEI ÎI FURĂ JUCĂTORII CAMPIOANEI! DOI FOTBALIŞTI AI STELEI SÎNT DORIŢI DE LUDOGOREŢ!!!

În sezonul trecut, Partizan a fost aproape să joace cu Steaua în play-off-ul pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Campioana Serbiei a fost eliminată în turul III de Ludogoreţ Razgrad după două rezultate de egalitate, 2-2 şi 0-0. Partida tur de la Belgrad a avut o desfăşurare ciudată: s-a terminat la egalitate 2-2, după ce bulgarii ajungeau la 2-0 în două minute, 19 şi 21, iar belgrădenii reveneau şi egalau în 5 minute, 30 şi 35.

STEAUA! DUCKADAM, ATAC FĂRĂR PRECEDENT LA UN STELIST!

Trajkovic, acuzat de blat!

La finalul meciului a început scandalul la Partizan! Conducerea şi suporterii l-au găsit vinovat pe fundaşul central Branislav Trajkovic, eliminat în minutul 41, după un duel cu Bezjak. În momentul în care jucătorul a părăsit terenul, suporterii de la tribună i-au cerut să se dezbrace de tricou pentru nu merită să-l poarte! Mai mult, la finalul partidei conducerea clubului l-a acuzat pe Trajkovic că a luat cartonaş roşu intenţionat şi a stopat accesiunea echipei în grupele Ligii Campionilor. Ultraşii lui Partizan nu au acceptat explicaţiile jucătorului şi au mers la primul antrenament după ratarea calificării în play-off  (în returul de la Razgrad a fost doar 0-0) şi i-au cerut să plece de la echipă. “Nu meriţi să porţi tricoul lui Partizan. Nu ai ce să cauţi aici, ai vîndut meciul cu Ludogoreţ”, a fost mesajul fanilor sîrbi.

STEAUA! REVENIRE DE SENZAŢIE ÎN GHENCEA! CE JUCĂTOR ARE RĂDOI!

Refuzat de toate cluburile din Serbia

Branislav Trajkovic s-a transferat la Partizan Belgrad din postura de căpitan al Vojvodinei Novi Sad. După episodul din meciul cu Ludogoreţ, însă, viaţa lui Trajkovic s-a transformat într-un coşmar. Conducerea lui Partizan a făcut totul pentru a-l da afară, iar fanii l-au ameninţat şi înjurat la fiecare antrenament la care a participat. În plus, nici o echipă din Serbia nu a vrut să-l transfere în momentul în care a rămas liber de contract pentru a nu intra în conflict cu ultraşii lui Partizan! Trajkovic şi-a găsit echipă tocmai în Kazahstan, unde a semnat în ianuarie 2015 cu Ordabasy Şimkent.

STEAUA! TOTUL DESPRE HAMROUN, REGELE ÎN ROŞ-ALBASTRU AL STELEI!!!

Fanii se ceartă între ei

O altă problemă pe care o are în acest moment Partizan este scandalul dintre suporteri. Galeria este cunoscută sub denumirea de “Grobari” (traducerea e evidentă: Groparii!), dar în ultimii ani a apărut o nouă facţiune, “Alcatraz”, care se luptă pentru supremaţie în peluză. Cei de la “Alcatraz” nu sînt acceptaţi de ceilalţi ultraşi ai lui Partizan, care îi acuză că se ocupă cu afaceri necurate ce strică imaginea clubului. Facţiunea “Alcatraz” este înfrăţită cu ultraşii lui ŢSKA Sofia, dar şi cu Peluza Sud Steaua. Meciul-tur de pe “Arena Nţională” dintre Steaua şi Partizan se va desfăşura, însă, fără spectatori, iar ultraşii sîrbi nu vor face deplasarea la Bucureşti. Dar vor dezlănţui “iadul” cu siguranţă la Belgrad!

SĂNMĂRTEAN SE ÎNTOARCE LA STEAUA? MIJLOCAŞUL A LUAT DECIZIA!!!

16 milioane de euro este cota lotului lui Partizan, conform www.transfermarkt.com

32.710 locuri este capacitatea arenei “Partizana” din Belgrad