Sport

Blat în UEFA Champions League? Un oficial ar fi pariat 5 milioane de euro pe meciul lui PSG

12.10.2018 | 20:00
Blat în UEFA Champions League? Un oficial a pariat 5 milioane de euro pe meciul lui PSG

Meciul PSG – Steaua Roșie Belgrad (6-1), din Liga Campionilor este suspectat de blat. Nu e doar un zvon, UEFA a deschis o anchetă. Forul european a alertat autoritățile franceze în legătură cu partida. Se pare că un conductor al sârbilor a pariat aproape 5 milioane de euro că echipa sa va pierde la o diferență de cel puțin 5 goluri.

Partida, jucată pe Parc des Prices pe 3 octombrie anul acesta s-a terminat 6-1, după ce la pauză trupa antrenată de Thomas Tuchel conducea cu 4-0. Au marcat Neymar o “dublă”, Edinson Cavani și Angel Di Maria. Sârbii au marcat și ei golul de onoare când PSG conducea cu 5-0. A marcat neamțul Marko Marin, fotbalist trecut și pe la Chelsea. Neymar a stabilit scorul final 6-1, în minutul 81, când și-a completat hattrick-ul.

33 de șuturi la poartă a avut PSG în meciul cu Steaua Roșie Belgrad

Informația a fost dată către UEFA de cineva din anturajul clubului sârb. PSG a dominat clar partida respectivă. Francezii s-au distrat pe teren. Au avut 33 de șuturi la poartă, dintre care 17 pe cadrul porții. La cornere scorul a fost și el zdrobitor pentru campioana Franței, 13-0. Meciul a curs într-o singură direcție, iar la pauză antrenorul sârbilor, Vladan Milojevic a făcut două schimbări. A scos un atacant și un mijlocaș și a introdus un fundaș și un mijlocaș.

Partida a contat pentru a doua etapă a grupelor Ligii Campionilor. În prima etapă, la prima prezență din istorie în noul format al competiției, Steaua Roșie remizase la Belgrad, 0-0 cu Napoli. La casele de pariuri o diferență de 5 goluri la final în favoarea lui PSG avea cota în jur de 7, în funcție de casa de pariuri. Asta înseamnă că oficialul sârb care ar fi pariat cele 5 milioane euro ar fi avut de ridicat în jur de 35 de milioane de euro.

  • 7 era cota că PSG va câștiga la o diferență de 5 goluri sau mai mare
  • 33 de șuturi la poartă a avut PSG în partida cu Steaua Roșie Belgrad