Fotbal intern

Blat la FCSB – Dinamo?! Jucătorii lui Dinamo, ademeniți cu bani pentru a se lăsa învinși: „Borcea știa că am fost sunat, probabil ne ascultau telefoanele”

08.05.2020 | 21:19
Blat la FCSB  Dinamo Jucatorii lui Dinamo ademeniti cu bani pentru a se lasa invinsi Borcea stia ca am fost sunat probabil ne ascultau telefoanele
ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu a vorbit despre un moment decisiv în lupta la titlu din 2008, mai exact despre meciul dintre Dinamo și FCSB, partidă în care „câinii” au câștigat cu 2-1, iar titlul a fost „trimis” în „Gruia”.

Directorul sportiv al lui Dinamo a vorbit despre cum au fost sunați jucătorii „câinilor” înainte de meci, pentru a se da la o parte în fața FCSB-ului, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile lui Ionel Dănciulescu despre cum erau ademeniți jucătorii lui Dinamo cu bani pentru a se da la o parte din fața FCSB-ului

Ionel Dănciulescu a povestit cum s-au petrecut evenimentele înaintea partidei dintre Dinamo și FCSB, care a trimis titlul din 2008 în vitrina CFR-ului: La meciul respectiv sunt convins că marea majoritate a jucătorilor au fost sunați și ademeniți cu anumite sume de bani pentru a ceda meciul. Noi ne-am văzut de treabă și am mers înainte. 

Și eu am primit propuneri prin diverse persoane, că ar fi bine să o las mai moale și așa mai departe. Chiar am avut o discuție cu Cristi Borcea, care mi-a spus că știe că am fost sunat”.

ADVERTISEMENT

„Probabil ascultau telefoanele și mi-a spus că știe tot ce am vorbit. Apoi a zis că sunt un om corect. Am primit o primă după acel meci, dar nu știu de unde au venit banii. Am luat prima din partea clubului, cam 21.000 de euro”, a mai spus Ionel Dănciulescu.

„Lăcătuș era nașul meu și antrenor la Steaua”

Ionel Dănciulescu a vorbit și despre faptul că a stat la masă cu Marius Lăcătuș, antrenorul FCSB-ului din acea perioadă, dar acesta nu a vrut să vorbească deloc despre meciul care urma să se joace.

ADVERTISEMENT

„Lăcătuș este nașul meu și era antrenor la Steaua, dar nimeni nu știe că eu am stat cu el la masă cu o săptămână înainte de meci. Ce e paradoxal, și motivul pentru care îl respect, niciodată nu mi-a vorbit de meciul pe care noi urma să îl avem în săptămâna următoare.

Și Cristi Borcea m-a sunat când eram cu el la masă, sa vadă cum sunt, cum mă simt, pentru că veneam după o accidentare. Dar nu i-am spus cu cine sunt la masă”.

ADVERTISEMENT

„Recunosc că au fost mai multe meciuri. Toată lumea a vorbit de celebrul meci cu Piatra Neamț, nu ne-a spus nimeni nimic, dar e clar că se simțea.

Se vedea că erau anumite lucruri în neregulă, anumite discuții pe teren. N-ai cum să negi evidența de la acel meci. La Steaua a fost un meci la Onești, dar nu mai țin minte anul. Nu ne-au spus, dar simțeai”, a mai spus Ionel Dănciulescu.

ADVERTISEMENT