Life

Blat la finala iUmor? Finalista Ștefania Costache dă cărțile pe față

Finalista iUmor Ștefania Costache vorbește despre neregulile în urma cărora a pierdut competiția și marele premiu al emisiunii.
27.05.2021 | 12:35
Blat la finala iUmor Finalista Stefania Costache da cartile pe fata
Stefania Costache reclama conditiile in care s-a desfasurat finala iUmor de la Antena 1 Sursa foto: Instagram, montaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefania Costache, cunoscută drept Lolrelai în showbiz-ul autohton, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre neregulile din finala emisiunii iUmor de la Antena1.

Ștefania Costache spune că finala iUmor nu a fost câștigată corect

Supărată din cale afară pentru că, în ciuda eforturilor uriașe pe care le-a depus, a pierdut finala iUmor în fața lui Andrei Gărici, Ștefania Costache a vorbit despre ce s-a întâmplat, de fapt, în competiție.

ADVERTISEMENT

”Nu am înțeles, de fapt, ce au vrut ei… Să arate că va câștiga cel mai bun profesional, sau cel mai popular. Pentru că, să fim sinceri, numărul meu a fost de două ori mai bine apreciat pe rețelele de socializare oficiale, iar în finală am fost susținută la maximum de foarte multe persoane publice. Evident, nu știu numărul de voturi, dar…”, spune, dezamăgită din cale afară, Ștefania Costache, aka Lolrelai, despre finala iUmor.

Ștefania Costache, supărată pe iUmor

Mai mult decât problemele care au făcut-o să rateze marele premiu din finala IUmor, Ștefania Costache recunoaște că este deranjată cumplit de felul în care a fost tratată de iUmor.

ADVERTISEMENT

”În doi ani, cu zeci de participări la emisiuni de-ale Antenei 1 am câștigat o sumă infimă. Nu prea mai am ce să spun, dar, de exemplu, pentru finala iUmor m-am pregătit ca pentru o finală. Ținute, că am avut trei, bodypainting de sute de euro, ce să mai spun?”, a dezvăluit, pentru FANATIK, Ștenania Costache.

Stefania Costache
Stefania Costache a pierdut finala iUmor de la Antena 1 Sursa foto: Facebook

Mai mult, precizează Ștefania Costache, ea și-a dorit ca lucrurile să fie cât mai serioase din punct de vedere al show-ului în finala iUmor, lucru care, pare-se, nu a fost suficient respectat.

ADVERTISEMENT

”Din respect pentru public consider că în finală trebuie sa te prezinți cu mai mult decât în preselecții. (…) În dimineața finalei am stat 2 ore la coafor de la 7 dimineața pentru a fi în concordanță cu invitata mea. (…) O finală necesită muncă atunci când respecți publicul. Am fost penultimul număr filmat în ziua aceea, adică am stat poate 10 ore în holding și oricât de stresant sau de obositor mi se părea știam că pe scenă am datoria doar de a zâmbi și a oferi divertisment celor care se uita la mine”, mai spune Ștefania Costache, aka Lolrelai.

Ștefania Costache nu va mai apărea la iUmor

După finala de la iUmor, ne-a dezvăluit Ștefania Costache, a luat decizia de a nu mai participa la vreo ediție de iUmor și, mai mult, să se reprofileze profesional.

ADVERTISEMENT

Nu, nu voi mai continua cu iUmor, am spus-o și pe rețelele de socializare că a fost ultima ediție de iUmor pentru mine”, a precizat, pentru FANATIK, Ștefania Costache.

Cine a câștigat finala iUmor?

În finala iUmor, cea la care a participat și Ștefania Costache, marele premiu a revenit lui Andrei Gărici cu un număr de stand-up comedy, Lolrelai recunoscând însă că numărul a fost unul bun.

”Eu nu sunt profesionistă, mă așteptam, totuși, să fie luat în calcul și acest aspect”, a mai spus Ștefania Costache despre câștigătorul IUmor, Andrei Gărici.

ADVERTISEMENT
Tags: