Carousel hot news

Şefii echipei îşi acuză jucătorii de blat: “O să ajungem la poliţie!”

Conducătorii lui Urban Titu şi-au acuzat jucătorii de non-combat după ultimul meci al dâmboviţenilor, pierdut cu un categoric 8-0 la Chiajna, contra Concordiei II! Echipa de Liga a treia nu...
26.09.2017 | 08:11
Şefii echipei îşi acuză jucătorii de blat:

Conducătorii lui Urban Titu şi-au acuzat jucătorii de non-combat după ultimul meci al dâmboviţenilor, pierdut cu un categoric 8-0 la Chiajna, contra Concordiei II! Echipa de Liga a treia nu ar fi la prima partidă de acest gen. Deşi au trecut doar cinci etape din campionat, şefii clubului spun că e a treia partidă la care fotbaliştii lui Urban au făcut blat! Celelalte două ar fi partidele cu saltelitul celor de la Astra (0-4) şi cu CS Tunari (1-3).

Am văzut cu ochii mei cum jucătorii noştri nu şi-au apărat corect şansele la Chiajna. Am fost înştiinţaţi că acest lucru s-a întâmplat şi cu Astra II şi cu Tunari. Jucătorii şi-au bătut joc de noi. Marţi o să facem o conferinţă de presă în care o să spunem lucrurilor pe nume. Este posibil ca unii dintre jucători să ajungă chiar pe mâna poliţiei după ce au făcut în acest meci“, a declarat unul dintre oficialii celor de la Urban Titu pentru dbonline.ro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Cu juniorii dupa acuzele de blat

Urban Titu este una dintre contraperformerele începutului de sezon în Liga a treia, fiind una din echipele care nu au reuşit să obţină nici măcar un punct după primele cinci meciuri. Acestea sunt CSM Paşcani, Metalosport Galaţi (ambele din Seria 1), Victoria Traian, Sportul Chiscani (ambele din Seria 2), FC Aninoasa, ACS Urban Titu (ambele din Seria 3) şi Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (seria 4).

Mulţi dintre ei vor fi daţi afară, iar noi vom fi nevoiţi să mergem pe mâna juniorilor. Dacă nici juniorii nu vor accepta condiţiile impuse, ne vedem în imposibilitatea de a mai continua la Liga a treia. Astfel, vom miza doar pe grupe de juniori şi pe echipa din Liga a cincea. Nu se poate să ne facem de râs după ce am achitat o parte din salarii, cu o întârziere de două zile. Nu mai vrem un astfel de fotbal la Titu. Dacă nu se mai poate să avem fotbal la nivel naţional nu va fi nicio tragedie. Nici oraşul Braşov nu mai are fotbal şi este o urbe foarte mare. Suntem foarte supăraţi şi dezamăgiţi pentru aceste rezultate după ce s-au făcut eforturi mari pentru cazare, mâncare şi salariu plătit. De acum înainte investim în tineret şi avem în vedere să facem o şcoală de fotbal. O să dăm în curând publicităţii detalii incredibile din vestiar, cu mărturii ale juniorilor care nu au fost implicaţi în lucruri necurate“, a continuat acelaşi oficial.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri