Life

Blaze a făcut primele declarații după ce a devenit tătic. Ce nume au ales foștii concurenți de la Mireasa pentru fetița lor

Blaze, fostul concurent de la Mireasa și Survivor România, a făcut primele declarații despre rolul de tată. E topit după fetița lui.
13.06.2023 | 18:14
Blaze a facut primele declaratii dupa ce a devenit tatic Ce nume au ales fostii concurenti de la Mireasa pentru fetita lor
Blaze a făcut dezvăluiri după ce Izabela a născut. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Blaze și Izabela de la Miraesă sunt în culmea fericirii după ce au deveni părinți. Concurentul de la Mireasă a făcut dezvăluiri după ce i s-a născut primul copil și a mărturisit că are mari emoții, dar își adoră deja fetița.

Blaze, primele declarații după ce i s-a născut primul copil

Blaze a făcut mai multe dezvăluiri după ce el și Izabela au devenit părinți. Cei doi s-au întâlnit în emisiunea Mireasa și chiar dacă nu și-au unit destinele în marea finală a emisiunii, ci în afara acesteia, au demonstrat că iubirea lor este una reală și puternică.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Blaze a anunțat printr-un videoclip amuzant pe TikTok că așteaptă un copil, iar acum este în culmea fericirii, căci fetița lui a venit pe lume sănătoasă și fără complicații. Fostul concurent de la Survivor România este topit după micuță și mândru de soția lui.

Blaze a mărturisit că Izabela a născut prin cezariană și chiar dacă totul este în regulă, va mai aștepta câteva zile înainte să le arate fanilor cum arată fetița lor. „Eu sunt foarte bine, le-am văzut pe prințesa mea și pe regina mea.

ADVERTISEMENT

Sunt plin de emoții, nici nu pot vorbi! Sunt foarte fericit că mama este bine, fata este bine și suntem foarte fericiți. A născut prin cezariană. Am și o filmare cu fetița.

Dar momentan am decis să nu pun nimic. Să treacă câteva zile și după vă voi arăta și vouă tot. Este frumoasă foc!”, a declarat Blaze după ce i s-a născut primul copil, în cadrul unui interviu, citat de spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce nume va purta fetița foștilor concurenți de la Mireasă

Totodată, Blaze a spus ce nume au ales el și Izabela pentru micuța lor. Fiecare și-a pus amprenta și au ajuns la un rezultat special. „Jessica Ilinca. Eu am pus Jessica, pentru că înseamnă ceva din biblie, iar soția mea i-a pus numele Ilinca”, a dezvăluit fostul concurent de la Mireasa.

Totodată, Blaze a afirmat că atât el, cât și soția sa, sunt pregătiți de mult pentru momentul în care își vor aduce copilul acasă. Totuși, fostul concurent Survivor România își dorește să le facă o surpriză celor mai importante persoane din viața sa.

ADVERTISEMENT

„Ne-am pregătit de mult! Vom fi trei acum și am două fete de crescut, soția și fetița mea. Merg în fiecare zi acolo să le văd. Mă voi gândi la ceva când vin ele acasă și va fi frumos”, mai spus Blaze.

ADVERTISEMENT