Life

Blaze de la Mireasa, întâlnire cu părinții Izabelei. Cum s-au înțeles

Blaze de la Mireasa i-a cunoscut mai bine pe părinții Izabelei, femeia de care și-a legat destinul în concursul matrimonial de la Antena 1.
18.08.2021 | 16:13
Blaze de la Mireasa intalnire cu parintii Izabelei Cum sau inteles
Blaze și Izabela, foști concurenți la Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Blaze și Izabela de la Mireasa au început să se acomodeze cu lumea de afară după ce au stat închiși în casă timp de câteva luni. Cuplul a început să fie tot mai prezent pe rețelele online, iar iubitul Izabelei îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce face prin intermediul paginii sale de Youtube.

Așa cum a promis în urmă cu mai bine de o săptămână, Blaze a postat un vlog cu întâlnirea cu mama soacră, care l-a pus direct la treabă.

ADVERTISEMENT

Blaze a învățat de la mama partenerei sale cum se face zacusca cu pește. Și-a dorit foarte mult să guste din zacusca mamei soacre, însă nu se aștepta să învețe chiar el să o prepare.

Blaze de la Mireasa a făcut zacuscă împreună cu mama soacră

Cei doi au mers împreună la piață pentru a cumpăra toate ingredientele. Au luat ardei, ceapă și pește, o parte din alimentele care le lipseau pentru acest preparat tradițional românesc.

ADVERTISEMENT

Din această operațiune culinară nu putea lipsi, evident, nici Izabela. Tânăra i-a însoțit pe cei doi și i-a ajutat cu cumpărăturile, dar și cu gătitul.

Blaze și Izabela au fost puși la treabă apoi de mama fostei concurente de la Mireasa. Cei doi întrebau din când în când dacă procedează corect, mai ales Blaze care este înnebunit după zacuscă.

ADVERTISEMENT

Izabela și Blaze nu s-au căsătorit în finala show-ului de la Antenă

Iubitul Izabelei nu a gustat din mâncare de față cu restul familiei. A spus că i-a fost rușine să mănânce împreună cu oamenii dragi Izabelei deoarece are un stil de a mânca pe care mulți nu îl agreează.

„Așa a fost. Ce greu a fost să facem zacusca. Nu am mâncat atunci, acolo, nu o să spun de ce. Dar vreau să mănânc acum, pentru că dacă mâncam acolo cu familia, ziceau, Blaze, uite cum mănâncă.

ADVERTISEMENT

Mă ascund unde nu mă vede toată lumea. Mă vede doar toată lumea de pe Youtube”, a povestit Blaze în stilul său caracteristic, reușind să îi amuze pe urmăritorii săi.

Blaze și Izabela au fost singurii concurenți din finala Mireasa care au decis să nu se căsătorească pentru marele premiu. Cei doi nu au vrut să se grăbească cu nunta, însă au planuri mari de viitor împreună.

 

ADVERTISEMENT
Tags: