Life

Blaze i-a înfuriat pe telespectatorii Survivor 2022: “Să meargă acasă, că-l aşteaptă soţia”

Blaze i-a înfuriat pe telespectatorii Survivor România 2022, care au lăsat sute de mesaje pe rețelele sociale, condamnând atitudinea sa față de ceilalți coechipieri.
10.05.2022 | 07:06
Blaze ia infuriat pe telespectatorii Survivor 2022 Sa mearga acasa cal asteapta sotia
Blaze i-a înfuriat pe telespectatorii Survivor 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Blaze, unul dintre concurenții nominalizați spre eliminare în ediția de luni Survivor România 2022, i-a enervat pe telespectatorii reality show-ului de la Pro TV. Internauții sunt de părere că acesta nu mai are ce căuta în Republica Dominicană.

Blaze i-a înfuriat pe telespectatorii Survivor 2022

Marian Drăgulescu, Doru Răduță și Blaze au fost nominalizați spre eliminare în ediția difuzată luni, 9 mai 2022, după ce Vulturii au pierdut jocul pentru imunitate.

ADVERTISEMENT

Fanii Survivor 2022 au lăsat sute de mesaje acide la adresa lui Blaze și vor ca acesta să fie eliminat din competiție.

Internauții consideră că fostul concurent de la Mireasa este egoist și că îi pasă numai de el, nu de echipă, așa că îl vor acasă.

ADVERTISEMENT

“Să meargă acasă că-l așteaptă soția! 7 luni de când s-a căsătorit și din astea, 5 le-a trăit în Dominicană! Nu cred că soția a apucat să-l vadă în ipostaze de astea!”/ “Blaze distruge psihic omul. Sa plece acasă, ne-am acrit de figura lui. Insuportabil om…”

“A explicat pentru a mia oară cum Delea a fost individualist și este el pentru echipă…”/ “Blaze e cel mai invidios personaj din acest sezon. Cine este mai bun decât el…urmează să fie ‘atacat.’”

ADVERTISEMENT

“Ca să se scoată, ca de fapt el voia Tj ca să se salveze și sa nu fie propus spre eliminare…El întotdeauna s-a luptat pentru colanul de imunitate individuala ca să scape…El e individualist, nu Delea. DELEA a jucat întotdeauna pentru echipa!!”

“Se crede un etalon pentru echipă! Toți sunt individualiști numai el e un altruist! De fapt, e cel mai disperat concurent, disperat după validări, după atenție, cel mai individualist și egocentric concurent!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de telespectatori pe pagina de Facebook Survivor România.

ADVERTISEMENT

Mulți sunt de părere că Blaze este invidios pe coechipieri și că se consideră cel mai bun de la Vulturi. Nu este pentru prima dată când atitudinea lui i-a enervat pe fanii reality show-ului difuzat la Pro TV.

Blaze a avut mai multe conflicte de-a lungul celor patru luni petrecute în Republica Dominicană.

De data aceasta, concurentul s-a certat cu Alex Delea, spunând că acesta este individualist. De altfel, Blaze l-a învinuit pe Alex pentru faptul că echipa a pierdut jocul pentru imunitate.

ADVERTISEMENT