Life

Blaze de la Survivor România 2022, mai sincer ca niciodată. Ce compromis a făcut concurentul

Blaze se numără printre Războinicii de la Survivor România 2022 și este unul dintre cei mai sinceri concurenți ai competiției sportive din Republica Dominicană.
08.03.2022 | 10:41
Blaze de la Survivor Romania 2022 mai sincer ca niciodata Ce compromis a facut concurentul
Blaze de la Survivor România 2022, despre compromisul făcut: ”Aveam oportunitatea de a rămâne în SUA”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Participantul de la Pro TV, care a fost candidat și în show-ul „Mireasa”, de la Antena 1, a dezvăluit care a fost cel mai mare compromis pe care l-a făcut. Tânărul originar din Nigeria nu s-a sfiit să dea cărțile pe față.

Blaze de la Survivor România 2022, despre compromisul făcut: ”Aveam oportunitatea de a rămâne în SUA”

Blaze de la Survivor România 2022 a mărturisit că a avut oportunitatea să se stabilească definitiv în Statele Unite ale Americii, acolo unde avea o relație de dragoste, doar că a simțit că vrea să stea mai mult în România.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mare compromis pe care l-am făcut vreodată a fost să mă întorc în România, deși aveam oportunitatea de a rămâne în SUA, acest lucru din pricina relației pe care o aveam”, a spus Războinicul pentru revista viva.ro.

În altă ordine de idei, concurentul din Republica Dominicană a vorbit deschis și despre familia sa, care este departe de România. Totodată, tânărul a explicat cât de mult a reușit să stea departe de cei dragi.

ADVERTISEMENT

„Cea mai lungă perioadă de timp în care am stat departe de familia mea a fost de trei ani, deoarece eu locuiesc în România, iar familia mea se află în Nigeria. Sincer să fiu, a fost dificil pentru mine să fiu departe de casă”, a completat Blaze.

Blaze de la Survivor România 2022 e căsătorit cu o română

I-a fost extrem de greu să fie departe de casă, însă cu ajutorul prietenilor a reușit să mai scape de dor. Și-a găsit sufletul pereche, alături de care formează în prezent o familie și este mai fericit ca oricând.

ADVERTISEMENT

Tânărul și-a cunoscut actuala soție în emisiunea matrimonială „Mireasa”. Izabela este cea care îl împlinește pe Războinic din toate punctele de vedere și care îi oferă dragoste necondiționată.

Concurentul, pe numele său complet Godspower Morris Okpata, se consideră un bărbat norocos. În plus, o duce foarte bine și în carieră. Este un vlogger în vogă și fost concurent al show-ului „Splash! Vedete la apă”.

ADVERTISEMENT