BLESTEM teribil în familia MĂDĂLINEI PAMFILE!

Mama adoptiva a Madalinei Pamfile trebuie sa ajunga de urgenta pe masa de operatie! Medicii i-au depistat artera subclaviculara dreapta infundata in proportie de 70 la suta, iar interventia nu mai...
13.06.2014 | 08:34
BLESTEM teribil in familia MADALINEI PAMFILE
ADVERTISEMENT

Mama adoptiva a Madalinei Pamfile trebuie sa ajunga de urgenta pe masa de operatie! Medicii i-au depistat artera subclaviculara dreapta infundata in proportie de 70 la suta, iar interventia nu mai suporta amanare. II este foarte teama de consecinte!

61521230

Grijile si supararile adunate de-a lungul timpului au adus-o pe mama adoptiva a Madalinei Pamfile in pragul unei interventii pe cord deschis. Lenuta Rosca are de mult probleme cu tensiunea, insa, de curand, medicii au depistat ca artera subclaviculara dreapta este infundata in proportie de 70 la suta. Asa ca femeia are nevoie urgenta de by-pass.

ADVERTISEMENT

Nu a recurs pana acum la aceasta interventie tocmai din dorinta de a nu ii mai crea alte griji Madalinei. Mama vitrega a fotomodelului a mai avut pana acum tot felul de probleme de sanatate si mereu fiica ei i-a fost alaturi.

“Mada este foarte sensibila si nu mai vreau sa stea cu grija. Eu ba vin la Bucuresti cu problemele mele cu diabetul, ba ca imi este rau, ba ca una, ba ca alta…nu mai vreau sa o supar. Asa ca am tot amanat operatia asta tocmai ca sa o protejez pe ea. Nu vreau sa-i dai si Madalinei emotiile pe care le am eu. Totusi, o sa trebuiasca sa fac operatia la moment dat “, a declarat mama vitrega a Madalinei.

ADVERTISEMENT

Pamfile este foarte atasata de mama ei adoptiva

Chiar daca alta este femeia care i-a dat viata, Madalina Pamfile isi iubeste foarte mult mama adoptiva. Evident, in aceeasi masura ca si pe tatal ei. Fosta asistenta isi viziteaza parintii cel putin de doua ori pe luna si de fiecare data cand pleaca de la ei, pleaca incarcata cu de toate. Fie ca are nevoie de bani, mancare sau poate chiar si un sfat, Madalina nu ezita sa-si sune mama sa o ajute.

Chiar si atunci cand vine vorba despre barbatii din viata Madalinei, mama are grija sa o invete numai de bine: “I-am zis mai bine sa-si faca o gasca, sa se distreze, sa plece cu totii la cluburi, la munte. N-are rost sa se lege la cap de acum. I-am zis sa nu se lase pana nu gaseste un baiat pe placul ei. Este inca mica si mai are timp sa-si caute jumatatea” , a adaugat Lenuta Rosca.

ADVERTISEMENT

Madalina s-a certat cu parintii adoptivi pentru mama naturala

Doua mesaje postate de Madalina Pamfile, in urma cu aproximativ doi ani, pe un site de socializare, aveau sa starneasca un adevarat scandal in familia ei. Mai exact, parintii care au crescut-o de cand avea doi ani au fost foc si para cand au auzit ca Madalina s-ar putea intoarce la mama naturala.

Dupa un scandal monstru, apele s-au linistit, iar “eleva lui Mazare” are acum o relatie excelenta cu mama ei.

ADVERTISEMENT

SURSA: cancan.ro