Fotbal international

Blestemul Camp Nou continuă pentru Kurzawa! Gafă cu repetiție în Barcelona – PSG. Video

16.02.2021 | 23:50
Blestemul Camp Nou continua pentru Kurzawa Gafa cu repetitie in Barcelona  PSG Video
ADVERTISEMENT

Barcelona și PSG s-au reîntâlnit în Liga Campionilor, după patru ani. La fel ca în 2017, Kurzawa s-a remarcat printr-o gafă de zile mari.

Blestemul Camp Nou continuă pentru Kurzawa! Gafă cu repetiție în Barcelona – PSG

Fundașul lui PSG, Layvin Kurzawa, a avut o intervenție imprudentă asupra lui Frenkie De Jong, în suprafața de pedeapsă, iar Messi a deschis scorul, în minutul 27.

ADVERTISEMENT

La precedentul meci pe Camp Nou, Kurzawa și-a înscris în proprie poartă, în dezastrul echipei sale, 1-6, de la Barcelona.

Reacție promptă a celor de la PSG

Gafa lui Kurzawa a fost repede reparată de Mbappe care a restabilit egalitatea la cinci minute după intervenția coechipierului său asupra lui De Jong.

ADVERTISEMENT

Încercând să-și repare greșeala de la penalty, Kurzawa și-a încercat norocul în minutul 35, dar șutul francezului a fost scos cu dificultate de Ter Stegen.

Griezmann, în minutul 37 și Icardi, în minutul 45 au ratat cele mai importante ocazii până la sfârșitul primei reprize și cele două echipe a intrat la cabine la scorul de 1-1.

ADVERTISEMENT

Cifre impresionante pentru Messi

Golul marcat de Lionel Messi, din penalty, a fost al 20-lea pentru argentinian în actualul sezon. Jurnaliștii spanioli menționează că este al 13-lea sezon consecutiv în care Messi înscrie cel puțin 20 de goluri pentru Barcelona.

O altă bornă istorică atinsă de Messi în meciul cu PSG se referă la numărul de sezoane consecutive în care argentinianul marchează pentru Barca.

ADVERTISEMENT

Astfel, prin golul din minutul 27, primul din actuala ediție a UCL, Messi a bifat al 13-lea sezon consecutiv cu gol în Liga Campionilor pentru Catalani.

ADVERTISEMENT