News

BLESTEMUL celor mai frumoşi ochi din lume! Ce a păţit fetiţa cu ochii de diamant!

Aceasta fetita superba, gasita de un fotograf in provincia Varanasi din India, traieste, insa, o drama. Ochii ei superbi nu sunt degeaba tristi....
07.08.2015 | 19:58
BLESTEMUL celor mai frumosi ochi din lume Ce a patit fetita cu ochii de diamant

Aceasta fetita superba, gasita de un fotograf in provincia Varanasi din India, traieste, insa, o drama. Ochii ei superbi nu sunt degeaba tristi.

Ultima oră! LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

Fetita s-ar fi nascut cu HETEROCROMIE completa, o afectiune intalnita mai mult la animale, decat la oameni. Exista pisici, în special rasele Van Turceascã sau Angora Turceascã, asa numitele „pisici cu ochi ciudati”. De asemenea, heterocromia completã este întâlnitã la Husky Siberian.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFIILE SÎNT VIRALE PE INTERNET! COSTUMUL DE BAIE LASĂ LA VEDERE TOT!

În medicinã, heterocromia face referire la diferenta culorii irisului, pãrului sau a pielii. Heterocromia este rezultatul excesului sau carentei relative a unui pigment, numit melaninã. Poate fi mostenitã genetic, asa cum ar fi cazul fetitei din India, sau în urma unor boli sau rãniri. Heterocromia afecteaza, insa, vederea.

DIVORŢ CU SCANDAL! VEDETA S-A SĂTURAT! CÎNTĂREAŢA ŞI-A PĂRĂSIT SOŢUL: “M-AI ÎNŞELAT!”