Fotbal intern

Blestemul COVID-19 continuă la CFR Cluj! Billel Omrani a aflat că este pozitiv înaintea meciului cu Roma. Exclusiv

27.11.2020 | 20:00
Blestemul COVID19 continua la CFR Cluj Billel Omrani a aflat ca este pozitiv inaintea meciului cu Roma Exclusiv
ADVERTISEMENT

Coronavirus lovește din nou clubul CFR Cluj. După infectările lui Ciprian Deac, Siam Ben Youssef și Ovidiu Hoban, a venit rândul lui Bilel Omrani să fie depistat pozitiv, chiar înaintea partidei cu AS Roma din Europa League.

FANATIK a informat la începutul lunii noiembrie că Andrei Burcă a acuzat stări de rău înaintea partidei tur contra celor de la AS Roma, asta după ce înaintea duelului CFR Cluj – Young Boys, Jakub Vojtus a fost depistat pozitiv. Dan Petrescu nu i-a putut avea la returul cu Roma nici pe Deac, Ben Youssef și Hoban, care au fost depistați pozitiv.

ADVERTISEMENT

Sursele FANATIK ne-au informat că înaintea partidei cu AS Roma, de aceeași problemă s-a lovit și francezul Bilel Omrani. Acesta revenise la antrenamente, dar nu a putut face parte din lot.

Bilel Omrani, bolnav de coronavirus. Blestemul continuă la CFR Cluj

Ardelenii lui Dan Petrescu au pierdut și meciul retur cu AS Roma din grupele Europa League. Oamenii din Gruia au fost învinși pe teren propriu cu 0-2 și au început să facă noi calcule pentru calificarea în primăvara europeană. Deși pare un obiectiv tot mai dificil de atins, Dan Petrescu încă păstrează speranțe la 16-imi.

ADVERTISEMENT

Lucrurile ar fi putut sta altfel pentru clujeni, dacă nu ar fi existat coronavirus. Asta pentru că alb-vișiniii au fost loviți constant înaintea partidelor jucate în Europa League. Pe lângă accidentările numeroase din lot, CFR a fost afectată și de coronavirus înaintea meciului tur cu AS Roma, când s-a îmbolnăvit Andrei Burcă, dar și înaintea duelului cu Young Boys de acasă, când a fost testat pozitiv Jakub Vojtus.

Înaintea returului cu AS Roma, a venit rândul lui Bilel Omrani să fie testat pozitiv cu coronavirus. Acesta ar fi trebuit să lipsească trei luni din cauza accidentării pe care a suferit-o la începutul lui noiembrie. Deși atacantul își revenise înainte de termenul inițial și chiar s-a antrenat alături de colegii săi, FANATIK a aflat că nu a putut fi pe banca de rezerva la meciul cu AS Roma deoarece a fost depsitat pozitiv cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu încă visează la primăvara Europa League

Victoria lui Young Boys pe terenul celor de la ȚSKA Sofia, scor 1-0, dar mai ales înfrângerea clujenilor cu 0-2 contra lui AS Roma, a complicat calculele calificării ardelenilor în primăvara Europa League. Alb-vișiniii mai au de jucat două partide și ar trebui să le câștige pe ambele pentru a fi siguri de calificare.

După meciul cu AS Roma din Gruia, Dan Petrescu a avut un discurs surprinzător de optimist, în care a vorbit despre șansele la calificare, dar și despre viitorul echipei. El a lăsat să se înțeleagă că o plecare de la Cluj nu mai este atât de sigură precum s-ar fi crezut în urmă cu doar câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

„Sperăm în calificare, cum să nu sperăm? Dacă batem ambele meciuri, ne-am calificat. Pot să câștige ei (n.r. Young Boys Berna) la Roma, noi mergem mai departe dacă batem în ambele meciuri”, a spus Dan Petrescu după meciul cu AS Roma de la Cluj.

 

ADVERTISEMENT
Tags: