Fotbal intern

Blestemul Craiovei Maxima. Încă doi foşti jucători au probleme mari de sănătate! Unul o să fie operat pe creier

26.10.2018 | 08:48
Blestemul Craiovei Maxima Inca doi fosti jucatori au probleme mari de sanatate Unul o sa fie operat pe creier

Craiova Maxima, echipa care în urmă cu 35-40 de ani făcea spectacol pe prima scenă fotbalistică din România, pare că este blestemată. După ce Ilie Balaci a murit la vârsta de 62, încă doi foşti jucători au probleme mari de sănătate.

După ce Craiova Maxima, echipă care disputa o semifinală de cupă europeană, şi-a pierdut în ultimii ani 4 dintre componenţă, problemele nu se opresc aici. Gazeta Sporturilor anunţă că alţi doi fotbalişti ai echipei de acum 35-40 de ani se luptă cu probleme mari de sănătate.

Nicolae Ungureanu şi Aurică Beldeanu, doi foşti jucători ai Craiovei Maxima, probleme mari de sănătate

Nicolae Ungureanu şi Aurică Beldeanu, cel care a leşinat lângă sicriul lui Ilie Balaci, traversează momente dificile. Fostul mare fundaş stânga se luptă cu o boală cruntă de piele şi a suportat o intervenţie chirurgicală chiar în ziua în care Ilie Balaci a fost înmormânat. Acesta a fost şi motivul pentru care Nicolae Ungureanu nu a fost alături de foştii săi coechipieri când fostul internaţional a fost condus pe ultimul drum.

Nicolae Ungureanu, fost component al Craiovei Maxima
Nicolae Ungureanu, fost component al Craiovei Maxima

De partea cealaltă, Aurică Beldeanu urmează să fie operat, dar în cazul său este vorba despre o intervenţie pe creier, iar cel care se ocupă de toate formalităţile este Rodion Cămătaru. Fostul atacant a decis să îl aducă pe Beldeanu în Bucureşti, unde o să fie internat la Spitalul “Bagdasar-Arseni”. Aurică Beldeanu a avut probleme şi în momentul în care a stat lângă sicriul lui Ilie Balaci. I s-a făcut rău luni seara şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Mai mult, fostul component al Craiovei Maxima a fost internat. “Este bine. Vorbeşte, merge singur. Nu a suferit nici atac vascular, nici preinfarct. A făcut o lipotimie, şi-a pierdut cunoştinţa temportat, pe fond emoţional. Ţinea foarte mult la Ilie Balaci. Generaţia lor este foarte unită”, a spus fata lui Aurică, Andreea Beldeanu, pentru Libertatea.

Aurică Beldeanu în momentul în care a leşinta în biserica unde se afla Ilie Balaci
Aurică Beldeanu în momentul în care a leşinta în biserica unde se afla Ilie Balaci