Fotbal intern

Blestemul lui Gigi Becali?! Ce s-a întâmplat cu echipa lui Hagi după schimbul violent de replici în miez de noapte

23.02.2019 | 17:35
Blestemul lui Gigi Becali Ce sa intamplat cu echipa lui Hagi dupa schimbul violent de replici in miez de noapte

Pe 25 noiembrie anul trecut, Viitoul traversa o perioadă fantastică, având la acea vreme șapte victorii, un egal și o singură înfrângere. Ziua a reprezentat un moment de cumpănă pentru constănțeni, după un conflict verbal extrem de dur între Gică Hagi și Gigi Becali.

După ce patronul de la FCSB i-a criticat în termeni duri pe Florinel Coman și pe Florin Tănase, „Regele” a răbufnit în direct la TV, însă Becali nu a rămas dator. Patronul de la FCSB a spus că Viitorul nu se poate lupta la titlu în acest sezon, deși pe atunci trupa din Ovidiu trăgea la top 3.

Ce s-a întâmplat cu echipa lui Hagi după schimbul violent de replici în miez de noapte

„Eu n-am atacat Viitorul, am spus o părere. Am vrut să intru în dialog cu Hagi, dar ţipa prea tare. Eu o să îi spun Naşu sau Gică. Nu mă cert cu el în viaţa mea. Mi-am dat cu părerea ultima dată despre Viitorul, să nu mă mai întrebe nimeni. Joacă cel mai frumos fotbal, dar nu are şanse la campionat. Poate mă înşel” – spunea Becali la acea vreme.

De atunci, Viitorul a disputat alte nouă meciuri oficiale, câștigând unul singur, cel cu Dinamo. Între timp, Viitorul a ajuns în afara play-off-ului și are nevoie să câștige în ultima etapă cu Botoșani pentru a spera la o clasare între primele șase echipe la finele acestui sezon regulat.

Ar fi o lovitură importantă pentru Viitorul ratarea play-off-ului, un club susținut financiar doar de Gică Hagi. Totuși, în ultima perioadă s-a vorbit despre o posibilă asociere a lui Hagi cu Dedeman, informație aflată în exclusivitate de FANATIK.

Viitorul rămâne în cursa pentru play-off, chiar dacă Botoșani va câștiga meciul de acasă cu Gaz Metan. Moldovenii vor avea trei puncte avans față de Viitorul, însă, dacă se va ajunge la egalitate de puncte, constănțenii vor fi avantajați de meciurile directe.

Tags: