Blestemul Raiului. Motivul pentru care un preot a primit o amendă de 2.000 de lei

Georgiana Dicu   
în HotNews
27/02/2021, 21:39
Blestemul Raiului. Motivul pentru care un preot a primit o amendă de 2.000 de lei
Blestemul Raiului. Motivul pentru care un preot a primit o amendă de 2.000 de lei Foto: ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO via hepta.ro

Un preot din Cluj-Napoca a primit o amendă de 2.000 de lei pentru că i-a binecuvântat pe jandarmii care nu îl amendaseră deși nu purta mască de protecție într-un spațiu public.

Cuvintele omului bisericii i-au luat pe nepregătite pe oamenii legii care le-au interpretat ca pe un blestem și au simțit nevoia să emită amenda de care tocmai îl iertaseră.

Motivul, mai puțin obișnuit, a fost consemnat în procesul verbal de contravenție, alături de faptul că preotul nu purta masca de protecție.

Amendat pentru că le-a urat jandarmilor să ajungă în Rai

Un preot din Cluj-Napoca, surprins de jandarmi în Piața Gării că nu purta masca de protecție a fost iertat în prima instanță de oamenii legii, care au decis să nu-l amendeze.

Clericul, care își conducea copiii la tren, s-a arătat recunoscător, pentru că nu a fost amendat de oamenii legii, și li s-a adresat jandarmilor cu formularea: „vă doresc să ajungeți în Rai cu toată familia”, relatează Ziarul Făclia.

Moment în care situația s-a schimbat dramatic. Jandarmii, au fost deranjați de formula de adresare, considerând-o cu totul altceva decât intenționa preotul.

În consecință, jandarmii i-au aplicat o amendă de 2.000 de lei, iar în procesul-verbal întocmit au consemnat alături de mențiunea legată de lipsa măștii de protecție și frază „și a spus că îmi i-a familia și mi-o duce în Rai”.

Foto: Ziarul Făclia
Închide ×