“Blestemul Ramsey”! Fiecare GOL al jucătorului de la Arsenal e urmat de DECESUL unei VEDETE: de la Whitney Houston la Robin Williams

Adrian Căpriţă   
în Nicio categorie
12/08/2014, 12:45
“Blestemul Ramsey”! Fiecare GOL al jucătorului de la Arsenal e urmat de DECESUL unei VEDETE: de la Whitney Houston la Robin Williams GALERIE FOTO

Moartea lui Robin Williams a fost asociată imediat cu “blestemul Aaron Ramsey”, jucătorul lui Arsenal. De fiecare dată cînd înscrie un gol galezul, o celebritate moare. Întîmplarea a făcut ca tunarul să înscrie şi duminică, în Supercupa Angliei, cu Manchester City.

rams

Totul a început în 2011, cînd galezul a înscris cu Manchester United un gol care le-a adus victoria celor de la Arsenal. A doua zi, SUA anunţa moartea lui Bin Laden, unul dintre cei mai temuţi oameni din lume.

Următorul capitol: 5 octombrie. După ce a înscris un gol cu Tottenham, a apărut o nouă victimă: fondatorul Apple, Steve Jobs. Episodul numărul trei a venit după un gol marcat de Ramsey în Liga Campionilor, cu Marseille. “Victima” acestei reuşite a fost Muammar Gaddafi, cunoscutul dictator.

Următoarea pe lista lui Ramsey a fost Whitney Houston, găsită moartă pe 11 februarie, în aceaşi zi în care tunarul înscris cu Sunderland. Chiar dacă nu marchează pentru Arsenal, Ramsey face victime şi cînd înscrie pentru Ţara Galilor. După golul marcat pentru  naţională pe 21 martie 2013, pianistul Bebo Valdes a murit.

Lista a continuat şi cu decesele lui Jorge Rafael Videla, dictatorul argentinian, sportivul Ken Norton, dar şi actorul Paul Walker, cunoscut pentru seria Furios şi Iute.

Toată planeta speră că acest blestem se va încheia odată cu acest incident, moartea cunoscutului actor Robin Williams.

De asemenea, cei care au observat această coincidenţă ciudată au făcut o pagină de facebook, care se intitulează “apărarea unui şut trimis de Ramsey înseamnă salvarea unei vieţi”

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×