Life

Blestemul serialului american Glee. Naya Rivera, al 5-lea deces în condiții bizare din întreaga producție

14.07.2020 | 17:15
Blestemul serialului american Glee. Naya Rivera, al 5-lea deces în condiții bizare din întreaga producție
Blestemul serialului Glee: Naya Rivera, Cory Monteith, Mark Salling și Nancy Motes, 4 din cei 5 actori care au murit în condiții suspecte. Sursa foto: People. E! Entertainment USA, capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Naya Rivera nu este singura actriță din serialul american Glee care s-a stins din viață în condiții ciudate. Înainte de ea au mai decedat alți 4 actori ai aceleași producții, fapt pentru care putem vorbi despre un adevărat blestem!

Blestemul serialului Glee. Cele 5 decese care au înmărmurit showbiz-ul internațional

Cazul Nayei Rivera, care a ieșit în larg cu barca, împreună cu fiul ei Josey, a devenit cel mai mediatizat în ultima săptămână, însă înainte de ea, alți actori din același serial au ținut prima pagina a ziarelor. Iată o trecere în revistă a celorlalți decedați în condiții ciudate, unii la scurtă distanță față de ceilalți.

ADVERTISEMENT
  • Cory Monteith: mort pe 13 iulie 2013. Trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit într-un hotel din Vancouver, Canada. Avea doar 31 de ani;

 

  • Jim Fuller: mort la trei luni distanță de decesul lui Cory. Asistenul de producție s-a stins din viață în timpul somnului, la 41 de ani, din cauza insuficienței cardiace;
ADVERTISEMENT

 

  • Nancy Motes: a murit la patru luni distanță după Jim Fuller, la vârsta de 37 de ani. Sora vitregă a Juliei Roberts s-a sinucis pe 9 februarie 2014;

 

  • Mark Salling: decedat în ianuarie 2018. Și el s-a sinucis, cadavrul fiind găsit în locuința sa din Sunland, Los Angeles. Avea doar 35 de ani.

Celelalte drame ale actorilor din Glee

Ceilalți actori ai serialului au fost la un pas de moarte, iar unii au trecut prin tot felul de evenimente destul de ciudate, care întăresc ideea că serialul ar fi blestemat.

ADVERTISEMENT

Melissa Benoist, de pildă, era cât pe ce să fie ucisă de fostul ei soț. Actrița l-a acuzat pe ex-ul ei de agresiune fizică și a descris în repetate interviuri cum a fost maltratată.

Iubitul unei alte actrițe din serial, Becca Tobin, a fost găsit, de asemenea, mort în hotel, în aceleași condiții suspecte semnalate în cazul morții lui Cory, care ar fi avut o relație cu celebra Lea Michelle, acuzată că ar avea legătură cu acest blestem fără sfârșit, notează huffingtonpost.es.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri