“Bloc-notes” a dat LOVITURA. JOACĂ iar pentru ROM NIA!

Constantin Radu   
în Stiri sportive
17/02/2014, 13:16
“Bloc-notes” a dat LOVITURA. JOACĂ iar pentru ROM NIA!

Fostul atacant al Stelei, care i-a dat gol lui Liverpool, dar şi lui Southampton, şi totodata omul care a creat cele mai mari momente de delir din istoria lui Espanyol Barcelona, va juca pentru FC România, echipa de fotbal a comunitatii româneşti din Marea Britanie

FC România a reuşit o adevarată lovitură de imagine. Gruparea condusă de Ionuţ Vintila s-a înteles cu atacantul Claudiu Răducanu (37 de ani), iar olteanul urmează să sosească la Londra în cursul acestei săptămîni. “Am vorbit cu preşedintele Ionut Vintilă şi cu vicepresedintele Dragost Grigore şi ne-am înteles. Pe data de 20 februarie vin la Londra, vin să joc cu drag pentru FC România. Aştept cît mai mulţi români să vină la meciurile noastre, să ne susţină”, a spus Cladiu Răducanu pentru Anunţul de UK.

FC România, echipa de fotbal a comunităţii româneşti din Marea Britanie, s-a înfiintat în anul 2006. A pornit din Liga a 16-a si gratie a şapte promovări consecutive a ajuns în Liga a 9-a, cîştigîndu-si astfel dreptul de a evolua din aceasta vară în Cupa Angliei.

 

Închide ×