BLOCAJ pe Aeroportul Otopeni din cauza unei pene de curent. S-au format cozi imense

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
01/08/2016, 09:29
BLOCAJ pe Aeroportul Otopeni din cauza unei pene de curent. S-au format cozi imense

O pană de curent care durează de minute bune a dat peste cap toată activitatea la Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”, luni dimineaţă.

oate operaţiunile în Aeroportul Otopeni au fost blocate din cauza lipsei de alimentare cu energie electrică, informează România TV. Remedierea situaţiei depinde de echipele responsabile cu remedierea avariilor de acest gen, întrucât Aeroportul Otopeni nu dispune de un generator care să asigure alimentarea cu energie electrică, informează România TV.

La terminalul plecări s-au format cozi uriaşe la check-in, iar avioanele nu pot decola din cauză că nu se pot face formalităţile necesare. La terminalul Sosiri, benzile pentru bagaje s-au oprit şi opera, în aeroport s-au format cozi uriaşe.

Reprezentanţii Aeroportului Otopeni spun că nu este o situaţie nouă şi că echipele respnsabile vor remedia rapid problema.

Sursă: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Becali: „Cu Zlatinski și Qaka, Negoiță are mijloc peste Mahlangu – Nistor!” Variantele de oferte pentru Nistor

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×