Carousel hot news

Blocat de MM, căutat de Legia. Are oferte din 4 campionate

Dorit de cluburi din Rusia, Olanda sau Turcia, Sergiu Buş a atras atenţia Legiei Varşovia, fosta adversară a Stelei din preliminariile Ligii Campionilor, Potrivit presei poloneze, echipa aflată...
15.04.2014 | 16:41
Blocat de MM, căutat de Legia. Are oferte din 4 campionate
Sergiu Bus,Raul Rusescu.
ADVERTISEMENT

Dorit de cluburi din Rusia, Olanda sau Turcia, Sergiu Buş a atras atenţia Legiei Varşovia, fosta adversară a Stelei din preliminariile Ligii Campionilor, Potrivit presei poloneze, echipa aflată pe primul loc în campionatul leşilor este interesată de serviciile atacantului în vîrstă de 21 de ani, pentru un contract începînd de sezonul viitor.  În acest moment, polonezii au şanse mari la cîştigarea campionatului, fiind situaţi în fruntea clasamentului, la zece puncte distanţă de ocupanta locului 2. Jucătorul Coronei Braşov este o ţintă sigură pentru un eventual transfer, deoarece în acest moment se află în ultimele luni de contract, iar din vară ar putea pleca din postura de jucător liber.

“Legia Varşovia îl monitorizează pe Sergiu Buş, un tînăr atacant romîn cu reale calităţi. Cel mai probabil, Buş va fi o buna investiţie pentru sezonul viitor, cînd va deveni liber de contract. Jucătorul este căutat şi de echipe din Olanda, Turcia şi Rusia. A fost şi Steaua interesată de el, dar managerul general Mihai Stoica a blocat transferul.”, a titrat presa din Polonia.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri