Life

Bloggerul Zoso, reacție după ce Tequila a fost lovită cu ranga. Atac la adresa vloggerițelor Alina Ceușan și Sânziana Negru

08.06.2020 | 19:04
Bloggerul Zoso reactie dupa ce Tequila a fost lovita cu ranga Atac la adresa vloggeritelor Alina Ceusan si Sanziana Negru
Bloggerul Zoso, reacție după ce Tequila a fost lovită cu ranga. Atac la adresa vloggerițelor Alina Ceușan și Sânziana Negru. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Zoso, un blogger cunoscut în mediul online, a ținut să spună „două vorbe” despre scandalul în care a fost implicată recent vloggerița Tequila, pe numele din buletin Bianca Adam. Tânărul le-a atacat fără menajamente pe alte două vloggerițe celebre care nu au intervenit în situația de față.

Zoso, despre scandalul în care Tequila a fost bătută cu o rangă

Vali Petcu are 39 de ani și este blogger de mai bine de 8 ani fiind cunoscut pentru franchețea cu care spune lucrurilor pe nume. „Urât” de multă lume pentru sinceritatea sa debordantă, bloggerul a ținut să-și spună punctul de vedere despre Tequila, vloggerița agresată cu o rangă de un dezvoltator imobiliar din Chiajna. 

ADVERTISEMENT

Renumitul blogger român a ținut să precizeze că nu înțelege cum un bărbat poate lovi cu o rangă o femeie de 1,50 m și mai ales, de ce ar deține un asemenea obiect în birou având în vedere funcția pe care o ocupă.

„Hai să zic și io două vorbe, că poate nu mă urăște destulă lume. Prima. Nu sari să o omori pe o femeie de 1,50. Poate, pentru că erai nervos, săreai pe ea și îi luai telefonul, apoi dădeai cu el în cineva, că avea spray în ochi.

ADVERTISEMENT

Dar nu te duci la ea cu ranga. Și, mai ales, nu când are 1,50. Nu mai zic că nu știu cine are o rangă în birou. Mă rog, fiind dezvoltator imobiliar, poate avea”, a scris Zoso pe blogul personal.

Zoso, atac fără mănuși la adresa Alinei Ceușan și Sânzianei Negru

Mai mult decât atât, acesta mărturisește că Romeo Rasdan, administratorul complexului imobiliar a dat presei doar o parte din filmare, dar nu și scena în care a pus pe cineva să o cheme pe Tequila, tânăra fiind agresată în acel moment cu o rangă.

ADVERTISEMENT

„Și doi, tipul/agresorul a ieșit cu filmarea de pe camere în care se vede conflictul inițial. Nu și partea în care a pus pe cineva să o cheme pe fată și apoi i-a dat cu ranga peste picioare. Păi, hai boss, dă drumul și la filmarea aia.

Măcar arată-ne cum s-a întors pe picioarele ei la mașină și a plecat. Ceva. Dă drumul la 3 ore de filmări de pe camere să se vadă că tu nu ai mai ieșit din biroul ăla”, a mai transmis bloggerul.

ADVERTISEMENT

Totodată, Zoso este dezamăgit că Alina Ceușan și Sânziana Negru nu au avut nicio reacție în privința scandalului în care se află colega lor de breaslă, Bianca Adam. Bloggerul le acuză pe cele două activiste că au știut să „sară” doar atunci când a fost vorba de strâns gunoi… pe bani.

„Din nou, nicio reacție de la activistele Ceușan sau Negru care imediat au sărit să fie activiste când a fost vorba să strângă gunoi pe bani, dar acum tac mâlc…”, a încheiat Zoso mesajul din mediul online.

ADVERTISEMENT