Life

Boala cu care revin în țară concurenții de la America Express: ”Au fost mulți ca ei”

Boala pe care o pot dezvolta participanții de la America Express. Mulți dintre ei s-a confruntat cu afecțiunea. Despre ce este vorba?
27.03.2023 | 15:12
Boala cu care revin in tara concurentii de la America Express Au fost multi ca ei
America Express s-a încheiat duminică, 26 martie 2023. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

America Express s-a încheiat duminică seară, 26 martie. Puțină lume știe toate chinurile la care se supun participanții competiției, dincolo de ceea se vede la televizor. Aceștia riscă să revină în țară cu o boală deloc ușoară. Mulți dintre cei care au fost s-au confruntat deja cu afecțiunea.

Ce boală le poate apărea concurenților de la America Express la revenirea în țară

America Express, continuare a producției Asia Express, nu a fost o emisiune simplă. Cele 9 echipe au trecut prin tot felul de probe și au adoptat un stil de viață ”pe fugă”. Deși le-a fost greu la început, s-au adaptat rutinei pline de adrenalină.

ADVERTISEMENT

Mona Segall, producătoarea emisiunii America Express, spune că participanții devin dependenți de adrenalină cât timp iau parte la jocuri. Astfel, odată cu revenirea în România, agitația de acolo le va lipsi și vor fi nevoiți să revină la viața de dinainte.

Însă, readaptarea concurenților la traiul pe care l-au avut anterior competiței reprezintă o nouă ”misiune”, căci nu este atât de simplu pe cât ar părea. Așadar, pot cădea rapid în depresie. Mona Segall a mărturisit că foarte mulți participanți au avut această afecțiune, iar Speak (care a fost la Asia Express-n.r) chiar a recunoscut-o.

ADVERTISEMENT

”E adrenalina cursei și devii dependent de adrenalină. Problema e că se întorc acasă, Speak a fost în depresie 2 luni. Au fost mulți ca ei. N-a ieșit din casă pentru că nu știa ce să facă. Avea nevoie de cursă, de adrenalină”, a declarat Mona Segall, în podcastul ”Fain și Simplu”, prezentat de Mihai Morar.

Cine a câștigat America Express

America Express a fost câștigată de concurenții Bordea și Cortea. Ei au dat bătălia finală cu fostele membre ale trupei Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Bordea și Cortea s-au ales cu trofeul ”Drumului Aurului”, dar și cu un cec în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

America Express a fost mult mai palpitantă decât Asia Express. Asta deoarece s-a filmat în partea Americii Latine, unde riscurile sunt multiple. De la jefuiri, până la răpiri și crime. În Mexic aceste pericole au existat la orice pas, drept urmare, concurenții au avut nevoie permanent de pază.

”S-a întâmplat să ajungem într-un oraş. Am ajuns cu Irina înainte, să aşteptăm concurenţii, şi în maşina Irinei era cineva de la securitate, înarmat. Şi acel bodyguard al Irinei ne-a spus: «în momentul ăsta, intraţi în această curte şi nu vă mai mişcaţi de aici».

ADVERTISEMENT

Ne-au băgat într-o curte şi nu ne-a mai lăsat să ne mişcăm de acolo, pentru că el văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă şi Irinei, pe ascuns, şi ne-a spus că este zona din care se răpesc cele mai multe fete, pentru că la 25 de kilometri era graniţa cu un alt stat foarte periculos, unde poliţia era coruptă şi nu existau federali şi acolo fugeau. În acea zonă erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruţi”, a mai dezvăluit Mona Segall pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT