Life

Boala cu care se luptă zilnic Florin Piersic Junior: ”Ți-o asumi din start”

Florin Piersic Junior a vorbit despre boala cu care se confruntă zi de zi. Îndrăgitul actor a făcut mărturisiri sincere în cadrul unei emisiuni TV.
28.11.2022 | 08:26
Boala cu care se lupta zilnic Florin Piersic Junior Tio asumi din start
Florin Piersic Junior, despre boala sa: ”E ceva cu care te obișnuiești”. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Florin Piersic Jr. a fost invitat duminică seară în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit, printre altele, despre boala cu care mulți oameni se confruntă în prezent.

Ce boală este ca o luptă pentru actorul Florin Piersic Jr

Se spune despre depresie că este boala secolului XXI. De această afecțiune nu a fost ocolit nici fiul lui Florin Piersic, Florin Piersic Jr., care a vorbit deschis despre subiect.

ADVERTISEMENT

”Actorii sunt depresivi prin natură meseriei lor! E o chestiune pe care ți-o asumi din start dar nu ai de unde să știi ce va urmă pentru că ești puști în momentul ăla!”, spunea cândva celebrul actor, potrivit kanald.ro

De câte ori a fost în depresie Florin Piersic Jr

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Florin Piersic Jr. a fost întrebat de câte ori a fost în depresie. El a răspuns că zilnic, conștient fiind de asta.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic Jr. a mai precizat că depresia poate deveni la un moment dat o obișnuință sau o haină ”care te zgârie, dar te-ai obișneuit cu disconfortul ăsta”.

Totodată, actorul este de părere că depresia poate avea diferite forme, unele severe sau altele mai puțin severe și cărora le poți sau nu face față zilnic.

ADVERTISEMENT

” În fiecare zi din viață mea! Adică de când sunt conștient să zic așa! Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, să-l aplici unui copil!  (…)

În fiecare zi au fost momente, depresia nu te părăsește, e ceva cu care te obișnuiești în fond! Și sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de… este o haină care te zgârie dar te-ai obișnuit cu disconfortul asta și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol!

ADVERTISEMENT

Depresia are și ea nuanțe, poate să fie o depresie acută sau mai soft, mai moale!”, a declarat Florin Piersic Jr.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic Jr este nu doar actor, ci și tată la cei 54 de ani. Are o fetiță de 16 ani și un băiețel de 6 ani, din două relații diferite.