Life

Ce boală are Mihai Bobonete. Actorul a ținut totul ascuns

Mihai Bobonete a făcut dezvăluiri despre boala pe care o are de ceva vreme. Actorul este obligat să țină un regim strict pentru a nu avea probleme de sănătate.
11.03.2022 | 19:16
Ce boala are Mihai Bobonete Actorul a tinut totul ascuns
Ce boală are Mihai Bobonete. Actorul a ținut totul ascuns. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

În emisiunea Românii au talent: Backstage Show, Mihai Bobonete i-a surprins pe toți când a mărturisit că ține regim. Acesta suferă de o boală despre care nu a mai vorbit până acum.

Ce boală are Mihai Bobonete. Actorul a ținut totul ascuns

Juratul de la Românii au talent a vorbit în mai multe rânduri despre probleme de sănătate cu care se confruntă. Nu a dezvăluit însă niciodată că ține regim și nu consumă băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete a spus totul în cadrul emisiunii Românii au talent: Backstage Show. Smiley și Pavel Bartoș se gândeau să-i ofere un cocktail, dar actorul a spus imediat că nu bea.

Pavel Bartoș: “Adică, bem noi și asta…”

Smiley: “Bobonete oricum e cu mașina.” 

Mihai Bobonete: “Da. Unu la mână. Și doi la mână, am și steatoză, adică mi-a crescut ficatul de la grăsime, deci eu nu beau”, a fost dialogul dintre cei trei în timpul emisiunii Românii au talent: Backstage Show.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul actor a vorbit despre starea sa de sănătate și în trecut și a dezvăluit cu ce alte probleme se confruntă.

“Cam 8 luni pe an, programul este de la 5.45 la 20.00. Cam 30.000 de pagini de text învățate în 10 ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar în rest bine… vorba lui Cuzin.

ADVERTISEMENT

A, și îmi țiuie urechile la 6 fix în fiecare zi și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar în rest sunt bine”, declara Mihai Bobonete pentru Viva. 

Ce este steatoza hepatică

Steatoza hepatica (ficatul gras) apare atunci când celulele hepatice se încarcă cu grăsime în exces. Normal este ca nivelul de grăsime să fie mic, dar dacă depășește 5%-10% din ficat înseamnă că pacientul are steatoză hepatică.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți bolnavi sunt asimptomatici. Există însă și unii care acuză durere abdominală, senzație de plenitudine în partea dreaptă a abdomenului, greață, oboseală extremă sau pierderea poftei de mâncare.

Steatoza poate să fie extrem de periculoasă în cazul în care nu este tratată. Se poate ajunge la ciroză hepatică sau carcinom hepatic.

ADVERTISEMENT