Life

Boala rară care l-a chinuit pe Nea Mărin: “Am scuipat sânge”

Nea Mărin a fost chinuit de o boală rară. Celebrul coregraf a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă de mai mulți ani, moștenite de la mama sa.
08.01.2022 | 18:50
Boala rara care la chinuit pe Nea Marin Am scuipat sange
Boala rară care l-a chinuit pe Nea Mărin. Vedeta a făcut dezvăluiri. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nea Mărin a făcut dezvăluit despre boala care l-a chinuit mult timp și cu care se confruntă și în prezent.

Îndrăgitul coregraf de muzică populară este mereu cu zâmbetul pe buze și îi distrează pe telespectatori cu emisiunile de la Antena 1, însă au existat probleme serioase în viața lui.

ADVERTISEMENT

Dansatorul a dezvăluit, chiar în cadrul emisiunii pe care o găzduiește, că suferă de o afecțiune rară. Boala este moștenită de la mama lui.

Nea Mărin

Nea Mărin este unul dintre cei mai apreciați omeni de televiziune din România, recunoscut pentru emisiunile de divertisment de la Antena 1. Totodată, este și un îndrăgit dansator și coregraf de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Show-ul lui Nea Mărin a devenit cunoscut în România după ce acesta a găzduit unele dintre cele mai cunoscute personalități din showbiz-ul românesc.

Bianca Drăgușanu s-a numărat și ea printre vedetele care l-au ajutat pe Nea Mărin în emisiune. Blondina i-a spus dansatorului că nu se simte foarte bine din cauza durerilor în gât.

ADVERTISEMENT

Coregraful i-a dat replica imediat fostei asistente TV și i-a spus că are niște probleme serioase de sănătate.

„Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sânge.”, a declarat Nea Mărin în cadrul emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Dansatorul a moștenit o afecțiune rară de la mama lui. Boala îi provoacă mai multe probleme de sănătate. Ficatul lui Nea Mărin nu elimină grăsimile.

Cu toate acestea, coregraful se simte bine, lucru care se vede și în edițiile emisiunilor de la Antena 1, unde este mereu plin de energie și cu zâmbetul pe buze. În plus, duce și un stil de viață sănătos.

„N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme.

Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoane, am fost să îmi fac niște analize la Fundeni acum 20 de ani. 

Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe dracii ăștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim.

Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou.”, a mai spus Nea Mărin despre problema de sănătate.

ADVERTISEMENT