Fotbal international

Boala severă de care suferea Diego Maradona. I-a distrus ultimii ani din viață

25.11.2020 | 19:19
Boala severa de care suferea Diego Maradona Ia distrus ultimii ani din viata
ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist Diego Maradona ne-a părăsit la doar 60 de ani din cauza unui stop cardiorespirator, însă el suferea de mai mult timp de o boală gravă.

La mai puțin de o lună după ce a împlinit vârsta de 60 de ani, Diego Maradona a murit în casa sa din orașul Tigre, unde se stabilise după operația pe creier.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, chiar de ziua sa, Maradona a oferit ultiumul său interviu în presa din Franța. FANATIK vă oferă integral interviul acordat de Diego Maradona revistei France Football la împlinirea a 60 de ani.

Maradona suferea de mai multe boli

Moartea lui ”El Pibe D’Oro” a îndoliat o lume întreagă, presa internațională acordând spații uriașe acestei vești tragice, însă Diego Maradona suferea de mai multe boli.

ADVERTISEMENT

După ce a reușit să treacă peste perioada drogurilor, cel mai mare fotbalist al lumii a căzut în patima alcoolului și de aici nu a mai fost decît un pas până la depresie.

La începutul lunii noiembrie, Maradona a ajuns la spital cu o stare generală de rău, iar medicul său personal, Leopoldo Luque, a dezvăluit că acesta suferă de depresie.

ADVERTISEMENT

Această boală i s-a agravat în momentul în care cei dragi l-au părăsit din cauza problemelor sale cu băutura și a dificultpăților de a se mai înțelege cu el. În plus, Maradona mai suferea și de anemie și deshridatare.

Fosta iubită a campionului mondial din 1986 a dezvăluit că problema acestuia este cu totul alta decât cea prezentată în ultima perioadă. Rocio Oliva a vorbit despre dependența lui Maradona de alcool și somnifere.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Diego Maradona, doctorul Alfredo Cahe, a oferit  mai multe vești triste despre starea în care se află fostul mare fotbalist. El i-a dat dreptate lui Rocio Oliva și a vorbit despre faptul că marele fotbalist a lăsat drogurile, dar a devenit dependent de alcool.

ADVERTISEMENT