Nicio categorie

Boateng a dat gol pentru Melissa

Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei germane Schalke 04 în partida cu Steaua a fost internaţionalul ghanez Kevin Prince Boateng. Acesta a şi reuşit, de altfel, să înscrie un gol....
20.09.2013 | 11:45
Curbele perfecte ale Melissei sunt cel mai bun energizant pentru Boateng

Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei germane Schalke 04 în partida cu Steaua a fost internaţionalul ghanez Kevin Prince Boateng. Acesta a şi reuşit, de altfel, să înscrie un gol. Boateng a recunoscut că, pînă la acea ciudată şi norocoasă acţiune a coechipierului său Uchida, de la momentul primului gol al meciului, Steaua a evoluat cu mult peste tot ceea ce s-a aşteptat el. Însă, fotbalistul adus de la AC Milan spune că trebuia să facă orice pentru a înscrie, pentru că îi promisese prietenei sale, fotomodelul italian Melissa Satta, că va da gol. De altfel, imediat după ce a înscris, ghanezul a avut iniţial intenţia de a sărbători printr-un gest cu trimitere la Melissa, dar nu şi-a putut duce planul la capăt, pentru că a fost sufocat de coechipieri.

Sexul dăunează grav sănătăţii: Kevin a fost “rupt” de Melissa

Povestea de iubire dintre puternicul jucător ghanez şi superbul fotomodel care a apărut în paginile multor publicaţii de renume, printre care ”Maxim” şi ”GQ”, a început în octombrie 2011, la puţin timp după divorţul ”Prinţului” de mama copilului său, Jermaine Prince Boateng.  În cinci luni relaţia a devenit atît de puternică încît s-a ajuns la momentul în care ghanezul s-a prezentat într-o seară de vacanţă petrecută la Miami cu un inel cu un diamant în valoare de două milioane de dolari întrebînd-o dacă doreşte să se logodească. Răspunsul a fost pozitiv şi, de atunci, cei doi sunt împreună. Lipsită de inhibiţii şi extrem de relaxată cînd vine vorba să povestească despre viaţa lor intimă, Melissa spune că iubitul ei este un campion şi pe teren, şi în pat, iar acest lucru îi face să ajungă săptămînal la o activitate foarte bogată, poate mult prea bogată pentru un fotbalist, cu şapte-zece partide de amor la maxim. ”Cred că, din cauză că am cam abuzat de sex, Kevin a acuzat şi ceva probleme medicale pe cînd juca la Milan, pentru că trebuie să recunosc faptul că întotdeauna nu pot să mă opresc atunci cînd e lîngă mine şi îmi place că mă lasă pe mine să conduc ostilităţile”, a declarat Melissa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri