ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Boateng dezvăluie: rasismul nu l-a determinat să părăsească Italia

Kevin Prince-Boateng (26 de ani), noul jucător al lui Schalke 04, va fi o ameninţare teribilă pentru Steaua în grupa E a Ligii Campionilor. Neamţul cu tată ghanez susţine că n-a plecat din...
Autor: Mădălina Tătaru | 31.08.2013 | 12:46
Boateng dezvăluie: rasismul nu l-a determinat să părăsească Italia

Kevin Prince-Boateng (26 de ani), noul jucător al lui Schalke 04, va fi o ameninţare teribilă pentru Steaua în grupa E a Ligii Campionilor. Neamţul cu tată ghanez susţine că n-a plecat din Serie A din cauza rasismului, ci pentru că el consideră Bundesliga un campionat mult mai puternic.

ADVERTISEMENT

„Sînt foarte fericit că sînt aici, în sfîrşit acasă. Sînt fericit că sînt la un club atît de mare precum Schalke. Chiar nu mai am ce să spun. Nu are nimic de-a face cu rasismul. A fost o decizie sportivă şi doar atît. Schalke este unul dintre cele mai bune cluburi, mereu am spus că vreau să mă întorc să joc în Bundesliga, pentru că este cea mai bună din lume. Se mai spune că aici sînt cei mai buni jucători din lume”, a spus mijloca;ul ghanez la prima sa conferinţă de presă în calitate de jucător al lui Schalke.

Vezi video AICI!

ADVERTISEMENT

Boateng a mai jucat în Germania la Hertha şi Dortmund. Ghanezul va avea drept de joc pentru Schalke în grupele Ligii Campionilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!