Video. Gafă în Portugalia! Sistemul video de arbitraj a fost învins de un steag. Un fost stelist, martor la incident

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
07/02/2018, 15:10
Video. Gafă în Portugalia! Sistemul video de arbitraj a fost învins de un steag. Un fost stelist, martor la incident

Boavista a fost învinsă în campionat de Aves, în deplasare, echipă care ocupă ultimul loc în clasament, scor 0-3. Al treilea gol al gazdelor a produs multe comentarii în Portugalia, Vitor Gomes marcând dintr-un ofsaid clar.

Arbitrii partidei au apelat la sistemul video, însă s-au confruntat cu o problemă neaşteptată. Pe reluare, golul nu putea să fie văzut din cauza unui steag care era fluturat chiar prin faţa camerei.

Aymen Tahar, titular la Boavista

Oficialii au fost nevoiţi să valideze golul, chiar dacă jucătorii Boavistei au protest. La finalul meciului, preşedintele clubului din Porto s-a declarat nemulţumit de decizia luată de arbitrii.

La Boavista, Aymen Tahar, fost jucător al celor de la FCSB, a fost titular, dar antrenorul echipei l-a înlocuit în minutul 44. Oaspeţii ocupă locul 9 în prima ligă din Portugalia, cu 27 de puncte obţinute în 21 de etape.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.