Life

Bobicioiu vs Zănoagă. Cine a învins în lupta în cuşcă de la gala RXF / Update

Alex Bobicioiu și Alexandru Zănoagă s-au luptat la RXF. Cei doi au purtat o luptă aprigă în cușca din gala competiției. Care dintre ei a câștigat?
27.09.2022 | 21:43
Bobicioiu vs Zanoaga Cine a invins in lupta in cusca de la gala RXF  Update
Alex Zănoagă și Alex Bobiciou s-au luptat la RXF. Sursa foto: Kanal D, Wowbiz, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
27-09-2022
18:45

Bobicioiu este câştigătorul luptei

Alex Bobicioiu a câştigat lupta la capătul a trei reprize epuizante pentru ambii luptători. Atât el cât şi Zănoagă au părut extenuaţi după prima rundă şi s-au oprit de mai multe ori pe parcursul luptei pentru a-şi trage răsuflarea

Bobicioiu și Zănoagă, foști concurenți la ”Puterea Dragostei”, s-au urcat în ring pentru a se lupta în gala RXF. Cei doi au purtat o bătălie strânsă. FANATIK vă ţine la curent cu cine a câştigat lupta.

Bobicioiu și Zănoagă, luptă la RXF. Cine a ieșit învingător

Bobicioiu și Zănoagă și-au ținut în suspans fanii, iar în final unul dintre ei a ieșit biruitor. Înainte de a pătrunde în ring, foștii colegi de la ”Puterea Dragostei” și-au declarat război.

ADVERTISEMENT

Cel care l-a provocat pe Bobiciou a fost Alex Zănoagă, care și-a dorit un meci bine organizat și din care era convins că va ieși învingător.

”Nu l-am provocat în cușcă pentru că eu mai am ceva pentru Simina, l-am provocat din orgoliul meu de bărbat că m-a trădat.

ADVERTISEMENT

A fost la mine în casa, să fim serioși. A fost în grupul tău de prieteni, s-a dat prieten cu tine..i-am zis, daca vrei să ne batem legal, nu să vin eu la tine și aștept provocarea ta, asta i-am zis.

Nu stiu cu cine va tine Simina, cred că cu mine. Probabil va tine cu tatăl copilului, așa e normal. Ei s-au făcut de ras cu toate chestiile astea.

ADVERTISEMENT

E problema lor daca vor să fie fericiți. Cred că sprijinul era mama ei, nu un prieten, ceva. Nu cred că avea nevoie de un alt sprijin”, a spus  Zănoagă pentru Online Story.

Alex Bobiciu, încrezător că va ieși învingător din luptă

Pentru aceeași sursă, Alex Bobicioiu a menționat că are încredere în forțele proprii și că-l va învinge pe Alex Zănoagă. Totodată, Alex Bobicioiu a spus că a făcut șase ani de zile lupte greco-romane, care îl vor ajuta în cursa dificilă cu Alex Zănoagă.

ADVERTISEMENT

”Eu îl sfătuiesc pe el să tine garda bine, nu vreau să cada din prima. Că nu stiu daca te țin picioarele, a declarat Bobicioiu”, a spus și Alex Bobiciu pentru Online Story.

ADVERTISEMENT