Life

Bobiță și Celentano au făcut bani cât să cumpere birturile din Fierbinți! Bobonete și Văncică, încasări de peste un milion de euro

Bobiță și Celentano din Las Fierbinți, adică Mihai Bobonete și Adrian Văncică, au reușit, în ultimii ani, să stabilească adevărate recorduri financiare.
02.12.2021 | 18:37
Bobita si Celentano au facut bani cat sa cumpere birturile din Fierbinti Bobonete si Vancica incasari de peste un milion de euro
Bobita si Celentano, bani grei din glumele lor Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete și Adrian Văncică au împreună o firmă, Comedy Boys, al cărei obiect de activitate este organizarea de spectacole și interpretarea artistică, cei doi actori din Las Fierbinți fiind, în timpul liber rămas de la filmări, comedianți de stand-up de succes.

Bobiță și Celentano, succes în afaceri

Mihai Bobonete și Adrian Văncică se bucură de un succes deosebit când vine vorba de afaceri, cei doi actori care îi interpretează pe barmanul Bobiță și pe bețivul Celentano reușind, în ultimii ani, să facă banii suficienți încât să își permită orice. Chiar și să cumpere toate birturile din localitatea în care filmează serialul care are un succes fantastic în audiențele românești.

ADVERTISEMENT

Mai exact, firma pe care o au cei doi de șase ani deja a reușit adevărate performanțe în ceea ce privește profitul și cifra de afaceri în fiecare an. E adevărat, conform raportărilor, anul 2020 a fost unul dificil și pentru Bobiță și Celentano, dar, luând în calcul anii anteriori, pierderea, una mică, nu s-a simțit deloc.

Astfel, cu excepția anului 2020, în care firma celor doi a înregistrat, pentru prima oară, rezultate negative, Bobiță și Celentano au reușit să încaseze sume uriașe din activitățile prestate ca și comedianți, succesul lor la public fiind indiscutabil.

ADVERTISEMENT

Astfel, cifra de afaceri raportată la ANAF de firma deținută de Mihai Bobonete și de Adrian Văncică a fost, în 2015, de 217.440 lei, în 2016 – 1.081.378, în 2017 – 1.508.730 lei, în 2018 – 1.160.890 lei, în 2019 – 1.063.550 lei, iar în 2020 doar 285.231 lei. Adică, în șase ani de când au firma împreună, Bobiță și Celentano au încasat 5.317.219 lei, adică bine peste un milion de euro.

Evident, aceasta este cifra brută, iar după plata salariilor angajaților și a impozitelor, profitul net al celor doi s-a micșorat. Dar nu foarte mult.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete și Adrian Văncică, profituri serioase din glume

Mihai Bobonete și Adrian Văncică au raportat, conform datelor ANAF consultate de FANATIK, sume frumoase de bani în dreptul capitolului ”profit net” al firmei pe care o dețin împreună, în părți egale. Și, chiar dacă în 2020, cei doi au raportat o pierdere de 84.000 lei, în restul anilor Bobiță și Celentano se pot lăuda cu bani serioși.

Astfel, în 2019, Celentano și Bobiță au împărțit un profit net de 388.438 lei, cu un an mai devreme s-au bucurat de 430.188 lei. Anul 2017 a fost cel mai bun din acest punct de vedere, Mihai Bobonete și Adrian Vănciucă încasând, ca profit net, 889.680 lei, în 2016 – 571.514 lei, iar în primul an de activitate, în 2015, 105.795 lei.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform datelor ANAF, totalul profitului firmei conduse de Mihai Bobonete și de Adrian Văncică a ajuns la 2.301.158 lei, adică peste 450.000 de euro.

Evident, în aceste sume nu este inclus onorariul pe care îl încasează în calitate de actori în serialul Las Fierbinți, acolo unde, conform informațiilor obținute de FANATIK, Mihai Bobonete și Adrian Văncică ar încasa în jur de 1.500 de euro fiecare pentru fiecare episod în care joacă.

Iar cum Bobiță și Celentano sunt personaje principale ale serialului care a depășit, deja, 19 sezoane și 400 de episoade, un calcul simplu îi indică pe cei doi a fo printre cei mai bogați actori din România.

Adrian Văncică a demisionat de la Teatrul Nottara

De curând, Adrian Văncică a decis să demisioneze din trupa de actori de la Teatrul Nottara din București, fără să ofere nicio explicație, după 15 ani de activitate pe scena de acolo. Cu toate acestea, pare-se, Adrian Văncică nu mai era foarte implicat în activitatea de la Nottara, el jucând într-o singură piesă pe scena teatrului.

E adevărat, explica directorul teatrului Nottara, Adrian Văncică, alias Celentano din Las Fierbinți, era ocupat până peste cap cu filmările pe care le are alături de Mihai Bobonete – Bobiță – pentru serialul de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT