Fotbal intern

Bobonete o laudă pe FCSB, dar râde de Dennis Man. “Aripi desenate cu pixul!” Nici U Craiova n-a scăpat. “Tactică moale și ușor de intuit!”

01.04.2019 | 12:40
Bobonete o lauda pe FCSB dar rade de Dennis Man Aripi desenate cu pixul Nici U Craiova na scapat Tactica moale si usor de intuit

Comediantul Mihai Bobonete a urmărit cu atenție meciul jucat de U Craiova, echipa pe care o susține din Liga 1 Betano, împotriva FCSB-ului, scor 3-2, iar acesta o laudă pe gruparea pregătită de Mihai Teja, dar râde de Dennis Man, jucător care a simulat pe finalul duelului de pe Arena Națională. Nici Universitatea Craiova nu a scăpat de furia actorului.

Mihai Bobonete o laudă pe FCSB, dar râde de Dennis Man

“Felicitări FCSB, încă nu avem maturitatea unei echipe care să își dorească mai mult.
Apărare zero, Forets om în minus, tactica moale și ușor de intuit.
Nu e ca și cum e un blestem, efectiv nu suntem încă pregătiți pentru meciurile astea mari… nici ei, dar uite că, na, ne-o luarăm iar!

Scor corect 4-2… Ne vedem pe Oblemenco!
P.S. Excelent Mirko (n.r. Pigliacelli)!
Final penibil! Man avea crampe!
De la aripile alea de fluture de pe gât, alea desenate cu pixul în pauza mare.
Bravo, FCSB, sunteți mai buni”, a scris Bobonete pe contul său de Facebook.

Mihai Bobonete la un meci jucat de U Craiova

Cine este Mihai Bobonete

Mihai Bogdan Bobonete este născut pe 14 iunie 1980 și este actor de stand-up comedy și prezentator TV. Acesta a devenit mai cunoscut în momentul în care a acceptat să interpreteze rolul lui Bobiță din serialul de comedie românesc de la Pro TV, Las Fierbinți. Acesta a prezentat emisiunile “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, “Jocuri de celebritate” și “Vocea României Junior”.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova s-a terminat cu victoria roș-albaștrilor, scor 3-2, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. După întâlnirea de pe Arena Națională, vicecampioana României a urcat pe locul 2, cu 31 de puncte, iar U Craiova a picat pe 3, cu 29 de puncte.