Boca Juniors, antrenament cu 50.000 de fani în tribună, înainte de finala Copa Libertadores. Video

Claudiu Surmei   
în Fotbal international
23/11/2018, 00:06
Boca Juniors, antrenament cu 50.000 de fani în tribună, înainte de finala Copa Libertadores. Video GALERIE FOTO
50.000 de oameni în tribună la antrenamentul Bocăi Juniors. Urmează returul finalei din Copa Libertadores

Pasiunea pentru fotbal și pentru clubul favorit a fost dusă la un nou nivel de fanii celor de la Boca Juniors. Oficialii clubului au lăsat deschise porțile de pe La Bombonera la ultimul antrenament, iar rezultatul a fost unul de zile mari: peste 50.000 de fani au venit în tribunele stadionului, iar alte câteva mii de persoane au rămas la porțile arenei. Boca Juniors se pregătește de returul finalei din Copa Libertadores cu rivala River Plate. În tur, scorul a fost 2-2.

Organizatorii au fost nevoiți să anunțe pe rețelele de socializare că nu mai sunt locuri în tribunele de pe La Bombonera, la doar o oră după ce au deschis porțile stadionului. Cei care nu au apucat să intre la antrenamentul cu public s-au văzut nevoiți să se întoarcă dezamăgiți către case. Este încă o dovadă a atașamentului puternic al fanilor argentinieni față de Boca, după ce la meciul tur din finala Copa Libertadores au mers la stadion deși era o vreme extrem de urâtă, iar oficialii anunțaseră că este posibil ca meciul să fie amânat, lucru care s-a și întâmplat. Mii de fani au stat în ploaie și au cântat pentru Boca Juniors, demonstrând că nimic altceva nu mai contează.

50.000 de oameni în tribună la antrenamentul Bocăi Juniors. Urmează returul finalei din Copa Libertadores

“Fanii lui Boca Juniors nu vor înceta niciodată să ne uimească”, a declarat președintele clubului, Daniel Anghelici, în momentul în care a văzut stadionul plin cu 50.000 de oameni la antrenamentul echipei. Boca Juniors se pregătește de returul cu River Plate din finala Copa Libertadores. În tur, scorul a fost 2-2 pe terenul celor de la Boca. Meciul este unul cu grad de risc ridicat. Pentru a preveni incidentele, oficialii celor două grupări au căzut de acord ca fanii să nu mai meargă din meciurile din deplasare în Superclasico.

Mii de oameni nu au mai prins loc în tribunele stadionului La Bombonera
Mii de oameni nu au mai prins loc în tribunele stadionului La Bombonera
Închide ×