Fotbal international

Boca Juniors – River Plate a fost amânat! Când se joacă finala Cupei Libertadores

11.11.2018 | 17:42
Boca Juniors  River Plate a fost amanat Cand se joaca finala Cupei Libertadores

UPDATE. Partida Boca Juniors – River Plate, finala Copei Libertadores, se joacă duminică seara, de la ora 21:00. Ploaia s-a oprit la Buenos Aires, iar gazonul de pe La Bombonera se prezintă în condiții neașteptat de bune.

Gazon La Bombonera
Gazon La Bombonera

Prima manșă a finalei Cupei Libertadores dintre Boca Juniors – River Plate, care inițial trebuia să se joace sâmbătă, de la ora 22.00, a fost amânată pentru duminică, 11 noiembrie, ora 21.00, din cauza ploii torențiale care a lovit orașul Buenos Aires în cursul zilei. Partida dintre cele două rivale din Argentina este cel mai așteptat eveniment sportiv din America de Sud, “o finală cum nu a mai fost în ultimii 58 de ani”, după cum a declarat președintele CONMEBOL, Alejandro Dominguez.

În ciuda faptului că Buenos Aires a fost lovit de ploi abundente în cursul zilei de sâmbătă, foarte mulți suporteri argentinieni și-au făcut curaj să meargă spre La Bombonera, stadionul celor de la Boca Juniors. Mulți dintre ei au intrat pe stadion și au luat loc în tribune în așteptarea meciului, însă în cele din urmă au primit o veste care i-a nemulțumit. Superclasico se amână cu o zi din cauză că terenul de joc este impracticabil din cauza precipitațiilor căzute în ultimele ore.

Boca Juniors - River Plate a fost amanat
Boca Juniors – River Plate a fost amanat

Finala Copa Libertadores a fost amânată! Boca Juniors – River Plate se joacă duminică, de la ora 21.00

Organizatorii meciului nu s-au grăbit să ia o decizie cu privire la amânarea meciului, partida dintre cele două rivale fiind una de o deosebită importanță nu doar în Argentina, ci în întreaga Americă de Sud. În cele din urmă, organizatorii au realizat că nu sunt șanse ca meciul să se joace la ora stabilită, astfel că au amânat finala Copa Libertadores pentru duminică, la ora 21.00.

Nu este sigur dacă finala va avea loc nici la data stabilită ulterior, iar asta din cauză că apa a inundat terenul pe care trebuie să se joace El Superclasico și doar cu eforturi uriașe ar putea fi pus la punct până la ora stabilită. Finala Copa Libertadores din acest an este ultima ediție care se dispută în dublă manșă.

Terenul de pe La Bombonera a fost inundat
Terenul de pe La Bombonera a fost inundat