News

Bodo de la Proconsul a dezvăluit că a suferit un infarct și a fost operat de urgență. Cum se simte acum artistul

05.06.2020 | 19:22
Bodo de la Proconsul a dezvaluit ca a suferit un infarct si a fost operat de urgenta Cum se simte acum artistul
ADVERTISEMENT

Bodo, cunoscutul solist al trupei Proconsul, a suferit un infarct în trecut și s-a ales cu trei stenturi la inimă. Solistul a povestit la o emisiune TV că a fost la un pas de moarte, fiind operat de urgență de către medici.

Bodo a suferit un infarct miocardic și a avut nevoie de trei stenturi

Bodo, solist al trupei Proconsul și fost ginere al lui Traian Băsescu, a dezvăluit că a suferit recent un infarct miocardic, fiind nevoie de o operație de urgență. Bărbatul nu și-a dat seama cu ce se confruntă, fiind de părere că are un simplu reflux gastric.

ADVERTISEMENT

Artistul este în stare stabilă acum, organismul său răspunzând bine la medicamentație, conform Adevărul.

În vârstă de 52 de ani, Bodo a dezvăluit la emisiunea „Vorbește lumea”, că în urmă cu trei săptămâni s-a simțit rău și a făcut infarct miocardic acut.

ADVERTISEMENT

Medicii au considerat că se impune o intervenție chirurgicală de urgență pentru a-i salva viața. Din fericire, artistul și-a revenit.

După ce i-au fost montate trei stenturi la inimă, starea de sănătate a artistului s-a ameliorat. Bodo a primit mai multe medicamente care l-au ajutat în acest sens.

ADVERTISEMENT

Am crezut că e un reflux gastric, dar n-a fost aşa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau braţele şi aveam o stare agitată. I-am spus soţiei ca nu mă simt bine şi am mers la spital”, a rememorat Bodo.

Bogdan Marin, așa cum este numele artistului din buletin a fost căsătorit cu Ioana Băsescu, fiica cea mare a președintelui Traian Băsescu.

ADVERTISEMENT

Proconsul este o formație de muzică Pop – Rock, înfințată în 1999 și este prima trupă din România care câștigă trofeul Cerbul de aur.

În cei 14 ani de activitate, Proconsul a lansat 9 albume, au dat numeroase interviuri și apariții la radio și TV, au avut concerte în toată țara și au parcurs mii de kilometri, conform surselor oficiale.

ADVERTISEMENT