Life

Bodo de la Proconsul, gest uluitor pentru copiii de la țară. Cum arată noua viață a ex-ginerelui lui Traian Băsescu

Bodo de la Proconsul este mândru de noua lui viață, iar unul dintre gesturile făcute recent i-au adus multe laude din partea comunității în care locuiește.
22.08.2021 | 17:30
Bodo de la Proconsul gest uluitor pentru copiii de la tara Cum arata noua viata a exginerelui lui Traian Basescu
Bodo, solistul trupei Proconsul. Foto: b1.ro
ADVERTISEMENT

Bodo de la Proconsul caută tinere talente departe de forfota din Capitală. Artistul și soția lui, Loredana, au deschis un adevărat atelier de artă pentru copii.

Cântărețul și nevasta lui s-au orientat către copiii din comunitatea rurală, așa că au deschis o școală de muzică în satul Dobrești din județul Argeș.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mihai Marin este mândru de talentele pe care le-a descoperit la țară și speră că la anul să poată ajunge în București cu unii dintre copii pentru a se face remarcați.

Bodo de la Proconsul, atelier de joacă pentru copii într-o comună argeșeană

Bodo a avut ideea de a ajuta comunitatea punându-și la dispoziție casa de vacanță pe care o avea în satul argeșean. Pe urmă, și-a dat seama că tinerele talente merită un spațiu mai mare pentru a se desfășura.

ADVERTISEMENT

Artistul a povestit într-un reportaj pentru Știrile Kanal D că totul a fost construit din resursele sale financiare, iar astăzi este mulțumit de rezultat.

„Am hotărât să ne mutăm provizoriu aici. Am cunoscut copiii din sat. Ne-am dat seama că nu li se oferă niște șanse reale”, a spus nevasta lui Bodo pentru Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Am spus că nici nu mă gândesc la o casă. Mă gândesc la un spațiu mult mai mare. Singurul spațiu mai mare din comună este fosta discotecă din comuna Dobrești”, a povestit Bodo de la Proconsul.

Cântărețul a fost ajutat de prietenii lui să construiască acel spațiu pentru copii. S-au adunat în total 20.000 de euro, iar acum este cel mai frumos loc pentru copii din comună.

ADVERTISEMENT

Artistul a mai spus că a primit donații de la oameni pe care nu i-a cunoscut niciodată. Mulți veneau la locul unde s-a construit atelierul cu mașina pentru a dona cărți și jucării pentru copii.

bodo proconsul
Bodo de la Proconsul a deschis un centru de joacă pentru copii. Foto: capturi Kanal D

„Dumnezeu a avut planul ăsta cu noi”

„Cred că Dumnezeu avea planul ăsta cu noi, să construim acest atelier de joacă”, a mărturisit Loredana, nevasta lui Bogdan Marin.

Unii dintre copiii care frecventează acel atelier a declarat pentru reporterii Kanal D că se simte mai bine acolo decât la școală deoarece are mai multă libertate și i se explică lucrurile mai clar.

Atelierul are deja 60 de copii cu vârste de până la 15 ani. Copiii sunt împărțiți în grupe de vârste, iar Loredana alege o temă pentru fiecare. Îi învață engleză, bricolaj, iar Bodo îi învață să cânte.

 

ADVERTISEMENT