Life

Bodo, decizie radicală după ce a suferit un infarct. Ce a făcut solistul trupei Proconsul

08.06.2020 | 20:47
Bodo decizie radicala dupa ce a suferit un infarct Ce a facut solistul trupei Proconsul
Bodo, decizie radicală după ce a suferit un infarct. Ce a făcut solistul trupei Proconsul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Solistul trupei Proconsul, Bodo, a luat o decizie surprinzătoare după ce recent a suferit un infarct. Artistul în vârstă de 52 de ani s-a hotărât să pornească pe un alt drum, la 11 ani de la căsătoria cu actuala sa soție. Bărbatul a părăsit Capitala pentru a se muta la țară, la aer curat.

Bodo a părăsit Bucureștiul pentru a se muta cu familia în Argeș

Bodo, pe numele adevărat Bogdan Marin, a trecut recent printr-o experiență neplăcută din punct de vedere medical. Renumitul cântăreț a suferit un infarct pe care l-a dus pe picioare aproximativ două zile, situație care l-a pus mult pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Solistul trupei Proconsul a realizat că sănătatea este cea mai importantă, mai ales când ești la un pas de moarte. Bodo și familia sa au hotărât în urmă cu două zile să se mute la țară, în Argeș, unde dețin deja o căsuță cochetă. Decizia a fost luată chiar în ziua în care cuplul aniversa 11 ani de la căsătorie.

„Începând de azi, împreună cu Bodo și copiii, mergem pe un drum nou, necunoscut de noi, dar cunoscut de Dumnezeu!

ADVERTISEMENT

Ne-am mutat din București la țară. Suntem entuziasmați, bucuroși, liniștiți, încredințați că suntem unde trebuie si facem ce trebuie”, a anunțat Loredana, soția artistului, pe pagina de Facebook.

Cunoscutul muzician nu va renunța la concerte și spectacole

„Tot azi facem și 11 ani de când suntem căsătoriți. Azi suntem sănătoși în ciuda încercării prin care a trecut Bodo în urmă cu 3 săptămâni.

ADVERTISEMENT

Azi a fost o zi plină de teste ale răbdării și îngăduințelor, dar am terminat cu happy end, zi, azi, azi, mâine nu e al nostru, e al Lui! Locuim în comuna Dobrești, jud. Argeș”, a mai transmis Loredana Marin, în mediul online.

Cu toate acestea, Bodo a ținut să sublinieze faptul că nu va renunța la ceea ce iubește cel mai mult, muzica. Așadar, artistul în vârstă de 52 de ani va urca în continuare pe scenă și va merge la spectacole prin țară.

ADVERTISEMENT

Proconsul a luat naștere în urmă cu 20 de ani, primul lor single intitulându-se „De la ruși”. În plus, este singura formație muzicală din România care a câștigat Cerbul de Aur!

ADVERTISEMENT