Fotbal intern

Bogdan Andone a demisionat de la FCSB şi l-a desfiinţat pe Becali: „Doar patronul decide, aşa că plec!” Reacția furibundă a lui Gigi: ”Bate câmpii”

02.08.2019 | 00:25
Bogdan Andone a demisionat de la FCSB si la desfiintat pe Becali Doar patronul decide asa ca plec Reactia furibunda a lui Gigi Bate campii

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar din Europa League, însă a suferit cea de-a doua înfrângere consecutivă. După 0-2 cu Botoșani, roș-albaștrii au fost învinși cu 2-3 în returul cu Alashkert.


UPDATE, 2 august, ora 00:26 / Gigi Becali s-a enervat după ce Bogdan Andone l-a criticat în conferința de presă și a lansat un atac furibund la adresa antrenorului. ”Eu credeam că are bun simţ şi e băiat de calitate, dar acum mai şi vorbeşte aiurea. Am decis eu antrenamentele, am decis eu să facă ruptură musculară jucătorii? Dacă nouă jucători fac ruptură musculară, sunt eu vinovat? Le-am făcut eu anternamentele, am venit eu vreodată la antrenamente să spun cum se face? De s-au rupt nouă jucători. Bate câmpii”, a declarat finanțatorul ”roș-albaștrilor”.


Bogdan Andone a demisionat de la FCSB

La conferința de presă, Bogdan Andone nu a mai rezistat și a anunțat că demisionează. Mai mult, antrenorul a recunoscut că nu el a fost cel care a luat deciziile tactice în timpul jocurilor, făcând trimitere spre patronul Gigi Becali. Totuși, din informațiile FANATIK, Andone a renunțat la funcție chiar la solicitarea lui Becali.

„Eu mă opresc aici, nu mă interesează banii. Trebuie să muncesc pentru ceea ce cred eu. Le mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine. Nu am avut timp să le dau dreptate. Vreau să le mulțumesc jucătorilor.

Am avut o relație extraordinară cu ei. Vreau să aibă încredere că pot ajunge în Europa League.Nu accept să fiu huiduit pe terenul de fotbal pentru decizii pe care nu le iau eu. Știți foarte bine la ce mă refer. Ca jucător am fost un om serios. Aşa vreau să fiu şi ca antrenor. La echipa asta doar Becali decide, aşa că voi pleca. Știam că voi demisiona” – a spus Bogdan Andone la conferința de presă.

FCSB se va duela în turul 3 preliminar din Europa League cu Mlada Boleslav, din Cehia. Mlada s-a calificat după 1-1 pe teren propriu și victorie cu 3-2 cu Ordabasy, din Kazahstan. În campionat, FCSB a făcut deja doi pași greșiți, remizând în deplasare cu Sepsi și pierzând acasă cu Botoșani, ambele dueluri terminându-le fără gol marcat.

Tags: