Fotbal intern

Astra începe să se gândească la titlu după 7 victorii consecutive: ”Sperăm să terminăm campionatul pe primul loc”

05.12.2019 | 23:03
Astra incepe sa se gandeasca la titlu dupa 7 victorii consecutive Speram sa terminam campionatul pe primul loc
ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu a reușit să se impună cu 1-0 în deplasarea de la Viitorul și s-a apropiat la un punct de CFR Cluj, liderii din Casa Pariurilor Liga 1. Unicul gol al partidei a fost înscris de Valentin Gheorghe în minutul 77 din pasa lui Denis Alibec. Constantin Budescu a fost schimbat în minutul 68 al confruntării, iar Bogdan Andone a explicat de ce l-a înlocuit.

Vali Gheorghe, golgheterul Astrei și primele declarații despre titlu: ”Sperăm să terminăm campionatul pe primul loc”

Valentin Gheorghe a vorbit după victoria în fața Viitorului și crede că Astra va face 6 puncte în următoarele două meciuri: „Au controlat meciul, dar noi am dat golul și am plecat cu cele 3 puncte. Avem jucători în față care pot să facă diferența oricând. Mai este mult până la final, dar sperăm sp terminăm în primele 3 echipe”.

ADVERTISEMENT

Viitorul este una dintre cele mai puternice echipe din campionat și din acest motiv ne-au dominat.Ne dorim 6 puncte în următoarele două meciuri.

Sperăm să terminăm campionatul pe primul loc”, a încheiat Valentin Gheorghe.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Valentin Gheorghe, conform transfermarkt.com

Bogdan Andone a explicat schimbarea lui Budescu

Bogdan Andone, antrenorul Astrei Giurgiu, a explicat de ce l-a schimbat pe Constantin Budescu în minutul 68 al meciului: „ L-am schimbat pe Budescu pentru a nu risca, el a avut o problemă la inghinali și i-am spus la pauză să nu se forțeze pentru că duminică mai avem un meci dificil”.

ADVERTISEMENT

„Important este să strângem cât mai multe puncte, scopul nostru este să intrăm în play-off. Cum Viiitorul este o echipă de posesie, noi dorim să reacționăm foarte bine și să înscriem goluri”, a mai spus Bogdan Andone.

„Vreau să continuăm să avem aceleași rezultate bune și în continuare. Atmosfera este bună la echipă, băieții trebuie felicitați. Am întâlnit o echipă bună, dar le-am zis băieților că pot obține un rezultat bun și că pot să câștige meciul”, a continuat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

„Filosofia de joc a Viitorului este foarte bună, sunt buni atât în atac cât și în apărare. Ei sunt echipa care și-a pus amprenta de-a lungul anilor pe fotbalul românesc.

Vali Gheorghe se pregătește foarte bine la antrenamente, se înțelege bine cu Denis, cu Budescu și sunt fericit pentru el”, a încheiat antrenorul Astrei Giurgiu.

ADVERTISEMENT