Fotbal intern

Bogdan Andone a fost distrus de un oficial de la FCSB: “Nu e pregătit să conducă echipa!”

01.08.2019 | 19:35
Bogdan Andone a fost distrus de un oficial de la FCSB Nu e pregatit sa conduca echipa
ADVERTISEMENT

Bogdan Andone este sub presiune după înfrângerea cu FC Botoșani, scor 0-2. Antrenorul FCSB a primit ultimatum de la Gigi Becali, iar acum este atacat din interior de Helmuth Duckadam, președintele de onoare al echipei. Portarul care a câștigat Cupa Campionilor în 1986 consideră că Andone nu este pregătit să conducă echipa.

Bogdan Andone a fost distrus de un oficial de la FCSB: “Nu e pregătit să conducă echipa!”

Fostul portar legendar al echipei i-a luat la ochi și pe jucători, pe care îi consideră principalii vinovați: “Bogdan Andone, cu tot respectul pentru el, nu este pregătit pentru această echipă. Echipa a fost umilită cu Botoșani. Nu eu trebuie să mă simt umilit, ci jucătorii, noi traversăm această perioadă de câțiva ani. Începutul acestui sezon nu arată deloc bine. Dacă nu se va face o analiză, vom avea un an foarte dificil.

ADVERTISEMENT

Acum avem o perioadă de grație, în care ne puteam face o echipă, dar din păcate este altceva. Cred că patronul va trebui să facă o analiză foarte atentă. Cred că o mare parte din vină o au jucătorii. Eu nu mai văd o plăcere. Cred că toată lumea când vine la Steaua este deja mulțumită. Așa s-a întâmplat cu majoritatea jucatorilor”, susține Duckadam.

FCSB joacă joi, de la ora 21:30 împotriva lui Alashkert în meciul retur din Europa League. Roș-albaștrii au câștigat cu 3-0 în tur și, dacă toate lucrurile merg în regulă, nu vor avea nicio problemă în meciul cu armenii. În turul următor, FCSB joacă împotriva lui Mlada Boleslav.

ADVERTISEMENT
Bogdan Andone a fost distrus de un oficial de la FCSB: "Nu e pregătit să conducă echipa!"
Bogdan Andone a fost distrus de un oficial de la FCSB: “Nu e pregătit să conducă echipa!”

Bogdan Andone a fost numit în această vară ca antrenor la FCSB. Fostul “secund” al lui Mihai Teja a suferit însă prima înfrângere la FCSB în campionat cu FC Botoșani, scor 0-2, și Gigi Becali i-a stabilit un termen de două săptămâni prin care să fie ajutat de rezultate să rămână în funcție. Este prima experiență ca “principal” a lui Andone la un club de Liga 1.

  • 4 victorii din 6 meciuri are Andone la FCSB în toate competițiile
  • 10.000 de euro este salariul lunar al lui Andone la club 
ADVERTISEMENT