Bogdan Andone dă vina pe conducere pentru ce s-a întâmplat în CFR -Astra 2-0: ”Am luat șapte galbene și un roșu! Jucătorii mei sunt nervoși, sunt neplătiți, nu mai ascultă!”

Andrei Șchiopu   
în CFR Cluj
16/12/2019, 22:20
Bogdan Andone dă vina pe conducere pentru ce s-a întâmplat în CFR -Astra 2-0: ”Am luat șapte galbene și un roșu! Jucătorii mei sunt nervoși, sunt neplătiți, nu mai ascultă!”
Bogdan Andone. Sursă foto: sportpictures.eu

Bogdan Andone a fost nervos pe conducere și dă vina pe problemele financiare de la club pentru înfrângerea cu Astra. Tehnicianul giurgiuvenilor a explicat că au fosrt mai multe discuții despre salarii în săptămâna dinaintea meciului cu CFR, dar nu s-a concretizat nimic.

Bogdan Andone, supărat pe conducere după meciul cu CFR

Bogdan Andone a fost supărat pe conducere, pe care o acuză pentru înfrângerea cu CFR, dar și pentru suspendările din lot: „Era normal să vină la un moment dat și un joc mai slab. Nu ne-am ridicat la nivelul nostru, din diferite motive pe care nu am vrut să le dezvălui acum.

Am încercat să jucăm mai avansați, dar asta este, peste 4 zile jucăm. Trebuie să ne motivăm pentru a câștiga următorul meci.

Au fost niște promisiuni pentru săptămâna trecută, au tot discutat despre asta, ne-am antrenat, ba nu ne-am antrenat și asta s-a văzut în meci”, a mai spus Bogdan Andone.

„Jucătorii sunt nemulțumiți, nervoși, sunt neplătiți, nu mai ascultă”

„Jucătorii sunt nemulțumiți și eu pot să le zic orice sau să îi antrenez, nu prea pot schimba mentalitatea lort, dacă ei sunt cu gândul în altă parte.

Am luat șapte galbene și un roșu în ultimele meciuri, băieții sunt nervoșiu, neplătiți și nu mai ascultă.

Din păcate, toți jucătorii au fost suspendați pe acte de nervozitate, am tot încercat să schimb, dar nu pot să le schimb nemulțumirile.

La meciul de astăzi au avut supărări incontrolabile”, a mai spus tehnicianul Astrei.

  • 44 de ani a împlinit Bogdan Andone pe 7 ianuarie
Închide ×