Bogdan Andone, out de la FCSB după meciul cu Alashkert! Gigi Becali a făcut o criză în pauza partidei. FANATIK confirmat. “Mulţumim, Bogdan Andone!”

EXCLUSIV FANATIK
Marian Popovici    Cristi Coste   
în FCSB
02/08/2019, 16:45
Bogdan Andone, out de la FCSB după meciul cu Alashkert! Gigi Becali a făcut o criză în pauza partidei. FANATIK confirmat. “Mulţumim, Bogdan Andone!” GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK

FCSB a făcut o repriză mizerabilă împotriva lui Alashkert, în returul din Europa League, încheiată cu scorul de 1-3. Din informaţiile FANATIK, cel mai probabil acest meci va fi ultimul cu Bogdan Andone pe banca tehnică. La final, roş-albaştrii au fost învinşi cu 2-3, dar s-au calificat în turul trei preliminar al competiţiei.

UPDATE, 2 august, ora 16.46. FCSB a anunţat pe site-ul oficial despărţirea de Bogdan Andone. Tehnicianul “prinde podiumul” celor mai scurte mandate de antrenor la formaţia patronată de Gigi Becali. (DETALII AICI). 


UPDATE. ORA 23:45. Bogdan Andone și-a dat demisia la conferința de presă de după meciul cu Alashkert. Din informațiile FANATIK, Gigi Becali i-a transmis antrenorului să-și dea el demisia pentru a nu fi nevoit să-l dea afară! Lucru care s-a și întâmplat.

Gigi Becali a vorbit după plecarea lui Bogdan Andone: “Problema mea e antrenorul acum? S-au rupt jucătorii că am făcut eu pregătire fizică? Am decis eu antrenamentele? Eu am decis ca Man să nu joace. Ei au spus că el vrea să joace. Şi-a dat seama Andone că nu mai poate să stea. Eu le-am spus că nu mai vreau să marcăm gol, să facem posesie şi să nu primim gol.

Dacă decid eu totul, atunci eu vă spun. Până acum nu am făcut eu totul? 11 calificări în 13 ani? Cine vrea, vine la FCSB, cine nu, pleacă la Dinamo să o bage în faliment şi să facă insolvenţe. O să vedeţi cum o să o rezolv şi pe asta”. 


Bogdan Andone, dat afară de la FCSB după meciul cu Alashkert! Devis Mangia, primul pe lista lui Gigi Becali

ȘTIREA INIȚIALĂ, JOI, ORA 22:30. FANATIK a aflat că Gigi Becali a făcut o criză de nervi la pauza meciului şi pare decis să îl înlocuiască pe Bogdan Andone. Principalul nume vehiculat pentru înlocuirea lui Andone este Devis Mangia, iar patronul FCSB şi-a pus oamenii să îl sune încă de acum pentru a grăbi negocierile.

FCSB a început bine meciul cu Alashkert şi a deschis scorul din penalty prin golul lui Florin Tănase, în minutul 10. Însă, apoi s-a dezlănţuit haosul în tabăra lui Andone. Marmentini a egalat în minutul 23, apoi Bălaşa a fost eliminat pentru fault în postură de ultim apărător. Acelaşi Marmentini a marcat din penalty, cinci minute mai târziu.

Chiar înainte de pauză, Alashkert a mai dat o lovitură profitând de haosul din apărarea lui Vlad. Galvao a înscris şi armenii au intrat la cabine având nevoie de un singur gol până la calificare după ce în tur au pierdut cu 0-3!!!

bogdan andone
Bogdan Andone și-a dinamitat cariera la FCSB în doar 3 zile, meciurile cu FC Botoșani și Alashkert© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali, cu câteva ore înainte de meciul cu Alashkert, pentru FANATIK: „Momentan, nu-l schimb pe Andone. Momentan!”

Gigi Becali i-a dat ultimatum două săptămâni lui Bogdan Andone după înfrângerea de luni cu FC Botoşani, scor 0-2. Patronul FCSB a declarat după înfrângere: “E posibil să-l schimb și pe Andone. Nu m-am gândit la asta, dar e posibil. Nu, nu în 24 de ore. Nu-l dau afară acum. O să analizăm, iar concluzia o tragem peste una sau două săptămâni. Asta durează mai mult”, spunea Becali acum trei zile.

Cu câteva ore înainte de meciul cu Alashkert, FANATIK a avut informații că Gigi Becali îi pregătește deja înlocuitorul lui Bogdan Andone, astfel că a avut o discuție cu patronul celor de la FCSB. „Momentan, nu-l schimb pe Bogdan Andone. Mai vedem. Deci, momentan, da?”a fost declarația pe care Gigi Becali a oferit-o pentru site-ul nostru. El a refuzat să vorbească despre numele unor posibili înlocuitori, dar criza de la pauza partidei cu armenii de la Alashkert a dat start „pistei Devis Mangia”!

Închide ×