Sport

Bogdan Andone, gata să revină în antrenorat! A anunțat pentru Fanatik în ce campionat poartă negocieri: „E posibil să preiau o echipă!”

Bogdan Andone, ultima dată antrenor la FC Voluntari, a vorbit pentru FANATIK, despre viitorul său profesional.
25.10.2021 | 16:20
Bogdan Andone gata sa revina in antrenorat A anuntat pentru Fanatik in ce campionat poarta negocieri E posibil sa preiau o echipa
Bogdan Andone, gata să revină în antrenorat! În ce campionat poartă negocieri: „E posibil să preiau o echipă de aici!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Bogdan Andone (46 de ani) este liber de contract din luna mai a acestui an, când s-a despărțit de FC Voluntari. Ca antrenor principal, Andone le-a mai pregătit pe Olimpia Satu Mare, SSU Politehnica Timișoara, Metaloglobus, Viitorul Pandurii, FCSB și Astra Giurgiu.

Bogdan Andone, gata să revină în antrenorat

Tehnicianul, în vârstă de 46 de ani, a declarat faptul că zilele acestea s-a aflat la Limassol (Cipru) pentru a urmări două partide din prima ligă cipriotă: Apollon Limassol – Pafos și Aris Limassol – APOEL Nicosia. Acesta a mărturisit că este posibil să preia o echipă din Cipru.

ADVERTISEMENT

„Deocamdată, nu e nimic concret. Sunt în Cipru, voi vedea ce se va întâmpla în zilele următoare. Am fost aici să văd două meciuri: unul sâmbătă și unul duminică.

E posibil să preiau o echipă de aici. Am fost la Apollon Limassol – Pafos. Celălalt meci a fost duminică seara, tot în Limassol”, a declarat Bogdan Andone, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Bogdan Andone a cucerit titlul de campion al României cu Astra, în sezonul 2015/2016, fiind secundul lui Marius Șumudică.

Bogdan Andone, despre relația cu Gigi Becali

După plecarea de la FCSB, Bogdan Andone a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat la formația bucureșteană, din cauza implicării patronului Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă fusesem secundul lui Teja, nu știam cât de mare era implicarea, pentru că Mihai a încercat să țină relația cu patronul cât mai discretă, așa că nu știam care era procentul influenței lui Gigi în alcătuirea formației de start. Eu m-am gândit că prin discuții logice puteam face lucrurile normal.

Jucătorii știau foarte bine cum stătea treaba. Nu am avut probleme, ei s-au antrenat întotdeauna la maximum, atmosfera din lot era bună. Sunt foarte cuminți, chiar le spuneam uneori că erau prea cuminți!

ADVERTISEMENT

Unii poate simțeau că meritau să joace, li se părea că erau nedreptățiți. Le ziceam să continue să se antreneze, că se putea schimba situația.

Ați văzut, patronul se mai răzgândește de la o zi la alta. Cum a făcut cu portarii, a început Vlad ca titular și apoi a apelat iar la Bălgrădean”, declara Bogdan Andone, în septembrie 2019, pentru GSP.

Bogdan Andone a ocupat timp de o lună și o zi postul de antrenor principal al FCSB-ului, în perioada iulie – august 2019.

ADVERTISEMENT
Tags: