ADVERTISEMENT
Sport

Bogdan Andone își ceartă jucătorii după Dinamo – Astra 2-0: „Nu suntem calificați în play-off! Trebuie să ne schimbăm atitudinea”

Autor: Flaviu Popa | 01.02.2020 | 23:08
Bogdan Andone își ceartă jucătorii după Dinamo - Astra 2-0: „Nu suntem calificați în play-off! Trebuie să ne schimbăm atitudinea”
Bogdan Andone își critica jucătorii după înfrângerea cu Dinamo

Bogdan Andone le-a reproșat jucătorilor săi lipsa de atitudine după înfrângerea cu Dinamo, scor 0-2. Antrenorul Astrei și-a avertizat elevii că se pot trezi oricând afară din play-off dacă nu își schimbă modul de abordare al partidelor.

ADVERTISEMENT

Lipsa de atitudine a jucătorilor Astrei, principala problemă

„Din păcate pentru noi, nimic nu a mers astăzi, nu am arătat că dorim să câștigăm meciul, nu am avut atitudine, agresivitate, am arătat foarte rău”, și-a început Andone tirada.

Tehnicianul nu crede că absenta lui Constatin Budescu e o scuză pentru înfrângerea cu Dinamo: „Am mai avut meciuri fără Răduț, fără Budi, dar jucătorii au jucat bine și am câștigat. Într-adevăr sunt importanți pentru grup, dar cei care au jucat trebuia să aibă o altă atitudine, să fie mai conectați la miza jocului, din păcate nu au fost”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Andone a lăsat să se înțeleagă că va schimba radical formula de start pentru meciul următor. „Avem un lot destul de numeros, va juca doar cine se va antrena bine și va merita”, a explicat antrenorul.

Andone nu crede că arbitrajul a influențat soarta meciului

Deși Denis Alibec și Kehinde Fatai au fost extrem de vocali împotriva arbitrajului, considerând că centralul partidei Ovidiu Hațegan a „tras” cu Dinamo, Andone nu este de acord cu elevii săi.

ADVERTISEMENT

„Au fost momente în care s-au luat anumite decizii, dar nu se pune problema ca arbitrajul să fi afectat rezultatul jocului. Jucătorii să fie conștienți că nu suntem calificați în play-off!

Dacă nu vom avea o altă atitudine, va fi extrem de dificil pentru noi. Eu îi felicit pe cei de la Dinamo, sper să se califice în play-off alături de noi”, a punctat Bogdan Andone.

ADVERTISEMENT

Fanii Astrei nu pot spera la transferuri

În încheiere, antrenorul Astrei le-a dat o veste proastă fanilor echipei: clubul patronat de Ioan Niculae nu va face niciun transfer în această perioadă. „Va fi dificil pentru noi, avem 5-6 absențe, nu cred că Ioniță ar putea să ne ajute în acest moment, nu știu care e nivelul lui de pregătire. Nu cred că aștept transferuri”, a concluzionat tehnicianul.

Patronul echipei, Ioan Niculae, și-a vizitat jucătorii la vestiare înainte de începutul meciului cu Dinamo pentru a le promite o primă consistentă în cazul unei victorii, fără niciun rezultat însă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1