Fotbal intern

Bogdan Andone, nicio victorie în fața celor de la CFR Cluj în campionat! Sparge gheața la Voluntari?

15.02.2021 | 17:50
Bogdan Andone nicio victorie in fata celor de la CFR Cluj in campionat Sparge gheata la Voluntari
ADVERTISEMENT

FC Voluntari încearcă surpriza în Gruia, unde va întâlni campioana CFR Cluj, luni, de la ora 20:30. Antrenorul oaspeților, Bogdan Andone, nu are nicio victorie în cariera de antrenor cu cei de la CFR Cluj.

Deși și-a început cariera de “principal” la FCSB, Bogdan Andone a jucat toate cele patru meciuri directe cu CFR Cluj din postura de antrenor al Astrei Giurgiu. A scos doar un punct în patru confruntări și rămâne de văzut dacă va reuși să spargă gheața cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Bogdan Andone, nicio victorie în fața celor de la CFR Cluj în campionat! A scos doar un punct în 4 meciuri

Bogdan Andone a pierdut un meci în sezonul regulat al sezonului trecut împotriva celor de la CFR Cluj, scor 0-2. În play-off, ardelenii au câștigat cu 2-1 meciul din Gruia și au încheiat la egalitate, 2-2, la Giurgiu. A fost singurul punct obținut de Andone în fața campioanei.

Ultimul meci direct Bogdan Andone – CFR Cluj a fost în actualul sezon când ardelenii s-au impus în tur în fața Astrei Giurgiu cu 2-0, pe data de 18 septembrie 2020. Pe atunci, Dan Petrescu era antrenorul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, șansă pentru a treia oară pentru a urca pe primul loc!

Pentru CFR Cluj este o nouă șansă de a urca pe primul loc. Ardelenii pot profita de înfrângerea surprinzătoare a FCSB-ului la Mediaș, cu Hermannstadt, scor 0-1. Echipa lui Iordănescu a ratat în alte două rânduri preluarea șefiei în clasament după egalul 1-1 cu Astra și înfrângerea cu 1-2 de la Botoșani.

FC Voluntari vine după o victorie mare împotriva Viitorului. Echipa antrenată de Bogdan Andone nu mai câștigase de 12 meciuri, din luna noiembrie. Rămâne de văzut dacă formația ilfoveană va reuși să încurce campioana la ea acasă, în condițiile în care echipa lui Edi Iordănescu poate urca, în premieră, pe primul loc în clasament.

ADVERTISEMENT

“Traversăm o perioadă bună și sunt convins că vom face un meci bun”

Echipa lui Bogdan Andone a căzut până pe locul 15 în clasament după rezultatele modeste din ultima vreme. Echipa are nevoie de puncte, iar tehnicianul ilfovenilor este conștient de faptul că echipa lui va avea o misiune imposibilă:

„Cu atât mai dificil va fi la Cluj, unde întâlnim echipa campioană, campioana ultimelor 3 sezoane, dar am încredere în echipă, am încredere în băieți, traversăm o perioadă bună și sunt convins că vom face un meci bun și sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci extrem de dificil, e o echipă cu experiență, e o echipă care vine după un meci pierdut, cu siguranță vor face absolut tot ce ține de ei ca să încerce să câștige meciul. Dar la fel de motivați trebuie să fim și noi, să răspundem și să încercăm să le creem probleme, să încercăm să marcăm gol sau goluri, ca să scoatem puncte”, a spus Andone.

  • 20 de puncte a adunat Voluntari în acest sezon
  • 4 dueluri directe a avut Bogdan Andone cu CFR Cluj

 

ADVERTISEMENT