Fotbal intern

Bogdan Andone, out de la FCSB după play-off-ul Europa League? Cotă IREALĂ să părăsească echipa în două luni

25.06.2019 | 15:20
Bogdan Andone out de la FCSB dupa playofful Europa League Cota IREALA sa paraseasca echipa in doua luni

Bogdan Andone este noul antrenor al FCSB-ului, numirea lui fiind cea mai surpriză din ultimii ani. Totuși, casele de pariuri nu au încredere într-un mandat lung al lui Andone la FCSB și propun o cotă ireală ca antrenorul să plece de la FCSB până la începutul lunii septembrie. 

Andone, cota 2,00 să plece de la FCSB la începutul lunii septembrie

Cota ca Andone să fie înlocuit peste două luni este 2,00 și să rămână este 1,70, una uriașă având în vedere că vorbim de un antrenor care trebuie să reziste două luni pe banca unei echipe. Bineînțeles, viitorul lui Bogdan Andone la FCSB depinde foarte mult de calificarea în grupele Europa League, iar până în luna septembrie se vor încheia preliminariile.

Gigi Becali a anunțat că obiectivul primordial al lui Andone este calificarea în grupele Europa League. Partea mai puțin bună este că FCSB trebuie să treacă de patru tururi pentru a ajunge în grupele competiției. Primele două tururi sunt lejere, în mod normal, însă adversarii vor fi mai tari în turul 3 și în play-off.

FCSB joacă în primul tur preliminar cu Milsami Orhei din Moldova, iar în turul secund împotriva învingătoarei din duelul Alashkert/Makedonija Skopje. Partea bună este că FCSB este cap de serie în toate tururile preliminare și în ultimii 16 ani a ratat doar de două ori prezența în grupele europene: în 2015 și 2018.

Bogdan Andone, out de la FCSB după play-off-ul Europa League Cotă IREALĂ să părăsească echipa în două luni.
Bogdan Andone, out de la FCSB după play-off-ul Europa League Cotă IREALĂ să părăsească echipa în două luni. FOTO: Bogdan Andone la conferinta de prezentare a noului antrenor

“Dacă Andone mă duce în Europa League și îmi aduce bani, adică vin bun, mai stă un an”

Iar soarta lui Bogdan Andone va depinde în mare măsură de calificarea echipei în grupe. Dacă FCSB va prinde grupele Europa League, Bogdan Andone probabil că va rămâne pe tot parcursul sezonului și singurul motiv al unei eventuale demiteri ar putea fi un parcurs modest în Liga 1: “Dacă Andone face treaba bine, sapă și face struguri și îmi dă vin bun, din care gust și îmi place, adică ne califică în Europa League și eu iau 10-15 milioane, îi mulțumesc. Îi sărut mâna daca îmi dă vin bun. Dacă nu, vine stăpânul și dă bătaie. Asta e filosofia mea. Nu poți să-l cerți pe Becali.

Dacă Andone mă duce în Europa League și îmi aduce bani, adică vin bun, mai stă un an. Nu vedeți că în România nu bea nimeni vin? Sunt struguri acri. Dacă-mi nu dai vin, vine alt antrenor. La mine contează să-mi aduci bani. Nu vedeți că am coeficient bun? Am găsit aici un coeficient UEFA, așa cum nu mă pricep eu la fotbal. Am ajuns pe locul 7 la coeficient”, a spus Gigi Becali la prezentarea antrenorului.

Bogdan Andone, out de la FCSB după play-off-ul Europa League Cotă IREALĂ să părăsească echipa în două luni. FOTO: Dennis Man in meciul de fotbal dintre Rapid Viena si FCSB, contand pentru prima mansa a play-off-ului Europa League, disputat la Viena, joi 23 august 2018. © FOTO: Radu Bunescu/SportPictures
Bogdan Andone, out de la FCSB după play-off-ul Europa League Cotă IREALĂ să părăsească echipa în două luni. FOTO: Dennis Man in meciul de fotbal dintre Rapid Viena si FCSB, contand pentru prima mansa a play-off-ului Europa League, disputat la Viena, joi 23 august 2018. © FOTO: Radu Bunescu/SportPictures
  • 10.000 de euro este salariul lunar al lui Andone la FCSB
  • 15 milioane de euro își asigură FCSB prin calificarea în grupele Europa League